Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisardaki Niase nasıl sizce? Alırlar mı?

Yabancı konusunda heyecan aramaya gerek yok derim alıcaksak nokta transfer alıp bitirmemiz lazım bu Gomis olmucak gibi geliyor gelirse Alex gelicek deniyor zaten ilk 11'de 5 yabancı sabit kalıcaktır bunlardan Telles Muslera Sneijder Bruma ve Melo hatta Melo için bile spekülasyonlar var.

İyi adam ancak yabancı sınırı var olmasa alınırdı.

Turk olacakti bu oumar niasse ne oldu o olay ne zaman olacak bu turk olsunda hemen kapalim sunu.Sowa cok benziyor oyun stili alirsak turk statusunde Burak-Bony-Niasse

Forvetlerimiz olmasini cok isterim tam defanslarin korkulu ruyasi olur.

Transfer etmek istedigimiz yerli oyuncular icin kulüplerin neredeyse hepsi Ontivero´yu kiralik istiyormus.

Baskan cok karsiymis bu duruma. Neden karsi oldugunu anlamiyorum gercekten.

Nasilsa zora geldigin zaman oynatmayacaksin cocugu, neden 1 sene düzenli oynamasin?

Transfer etmek istedigimiz yerli oyuncular icin kulüplerin neredeyse hepsi Ontivero´yu kiralik istiyormus.

Nasilsa zora geldigin zaman oynatmayacaksin cocugu, neden 1 sene düzenli oynamasin?

Böyle birşey varsa gerçekten saçma. Akıllı hocaların eline ver oynatsınlar. Avcı mesela İBB'ye gelecekse verelim. Carlos isterse verelim.

Gomis geldi mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Haber dogruysa, baskan salaklik yapiyor.

Ontivero ilk takim için hazir degil, bir kaç sezon kiralanmali ki tecrübe kazansin.

SA

Tıkırtı?

Şıkırtı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt