Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bize 3 Sneijder lazım olabilirde Shakhtar'daki oyuncuların fiyatlarınada bakınca Sneijderden az değiller Bernard 20m € , Alex Teixeire 17m €, Taison 15m € , Douglas Costa 12m € , Dario Srna 10m € , Wellington Nem 8m € , Luiz Adriano 6m € ve Nem dışında hepsinin istatistikleride gayet iyi gözüküyor.

Pahalı oyuncu veya iyi istatistikli oyuncular ola bilirler ama superstar değiler.

Başkan 2 superstar dediği sözde yola cıkıyorum.

Bernard ve costayı bizde olmasını isterdim ama.

Bu arada Sao Paulo kulübü Melo için yoklama çekip duruyom 8m € ve üstü rakamlara satılınabilir diyorum herkes belki karşı çıkacak ama biraz işin duygusal değilde ekonomik yönüne bakmak lazım yerine Emre Can ve Tolga Ciğerci takviyesi yapılabilir diyorum.

Şener-Colman takası yapabilir deniyor Trabzon icin.Şener'i biz alalım,Trabzon Tarık'ı alsın.Şener birkaç seneye Gönül'ü felan geçecek.Çok beğeniyorum elemanı.

Pahalı oyuncu veya iyi istatistikli oyuncular ola bilirler ama superstar değiler.

Başkan 2 superstar dediği sözde yola cıkıyorum.

Bernard ve costayı bizde olmasını isterdim ama.

Bernard 21 yaşında Brezilya milli takımına seçildi övmelere doyamadığımız Melo bile ismi geçmezken milli takımda. Yıldız mı değil mi evet tartışılabilinir ama Brezilya milli takımına 21 yaşında seçilmekte en azından yıldız adayı olduğunu gösteriyor seçilmeyen kaliteli oyuncular varken.

Dünyada bir tane Sneijder var oda Hollanda milli takım kampında.Adama göre sistem kurmuşlar.Sneijderin mi var derdin var :D

Guck dir das an,zu geil haha. Oh maaaan...:2aloh1:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kCU9vjSlFv0[/media]

Valla ben aslinda üst düzey bir Yabanci Transferi bekliyorum ön tarafta...YA Forvet YA Kanat oyuncu..

Kanat alsak mesala Nani, Valencia,Farfan,Ben Arfa,Kampl falan gibi birsi olmasi lazim.

Forvet alsak ise: Balotelli,Doumbia,Remy,Bony ...

Töre,Olcan sart oldu artik bence..Mevlüt de fena olmaz rotasyon icin.

Valla ben dogru dürüst bir kadro kurmakta zorluyorum,acikcasi....der arme Mancini :/

Sükrü ve Sarigül cilek falan demisler,ama bana göre Gomis asla bir cilek degil. Baloteli tam bir CILEK olur ...

Ahhh su AB Statüsü gelse,ne güzel olurdu...

:D:D iyi güldüm :D

Kampl falan zor gibi gözüküyor ne yazik ki. Bir kanat mutlaka lazim. Sadece Bruma ile gitmez tüm sezon,zaten Mancinin onu oynatacagindan bile emin degiliz. Haberlere göre illaki kanat istiyormus.

Yerliler arasinda en iyi adamlar Töre,Olcan,Mevlüt zaten. Bunlardan iki tanesini alsak süper olur aslinda.

Geri kalanlarin hepsi overrated hirbolar. Te allahim Turgut,Ishak diye tutturanlar var burada. Hepsi cöp oglu cöp.

Sanki takimda yeterince cöp yokmua gibu illa yeni cöp istiyorlar.

Ishak gibi birine 4 Milyon istenmesine sesini cikarmayip hemen alalim diyenler var ya :mad::mad:

Ben sahsen Farfano cok isterdem ama onu sözlesmesi biterken alacaktik, Schalke simdi 10 Milyon altinda hayatta birakmaz..

Sükrü cok konusuyor zaten, simdi Emir de basladi her transfer dönemimde böyle seyler demeye..

Hadi hayirlisi

I am the one who knocks!

Şener = salih dursun + 1 milyon olabilir. Bursa'nın orada ozan tufan da var. Zorluk çıkmaz büyük ihtimal

Haberlere göre Mancini yabancı olarak stoper ve kanat forvet istiyormuş.

ilk 11 için;

Muslera-Kesin oynar

Yabancı stoper (Astori,Rano,Rojo,Balanta) Kesin oynar

Telles- +3'de sıkıntı yapabilir. Ek olarak yerli solbek'de gerekiyor.

Melo-Kesin oynar

Sneijder-Kesin oynar

Bruma- +3'de sıkıntı yapmaz

Yabancı Kanat forvet(Gabbi) kesin oynar.

Bernard 21 yaşında Brezilya milli takımına seçildi övmelere doyamadığımız Melo bile ismi geçmezken milli takımda. Yıldız mı değil mi evet tartışılabilinir ama Brezilya milli takımına 21 yaşında seçilmekte en azından yıldız adayı olduğunu gösteriyor seçilmeyen kaliteli oyuncular varken.

Melo 2010 yılında dünya kupasında kritik hatayı yapmasaydı halen ordaydı veya juventusda.

Bernard yıldız adayı dediğin gibi veya yıldız diyelim hadi.

Ama bir yıldız halen bir super yıldız değil.

Sneijder super.y , veya balotteli,ibrahimovic,rooney,messi,ronaldo,torres

Bernard bu listeye girdimi? Girermi sormuyorum ki bence giremez kolay kolay

Bu arada Sao Paulo kulübü Melo için yoklama çekip duruyom 8m € ve üstü rakamlara satılınabilir diyorum herkes belki karşı çıkacak ama biraz işin duygusal değilde ekonomik yönüne bakmak lazım yerine Emre Can ve Tolga Ciğerci takviyesi yapılabilir diyorum.

8-10 Milyona satmanin hic bir avantaji yok bence. Iki sene kiralama bedelleri arti bu sezon bonservisi ile biz zaten o rakama yakin bir para ödedik Melo icin.

Meloyu satip onun yerini doldurabilmek cok zor olue bence. Benim gözümde Melo bu sezondan sonra unutulmayacak Galatasaray oyunculari arasina girmistir. Önümüzdeki sezonda da buna yakin bir performans sergilerse efsaneler arasina bile girebilir gözümde.

Yani dedigim gibi Meloyu su an elden cikarmak mantik disinda.

I am the one who knocks!

@tribundergi: NTV Spor'a konuşan Nuri Şahin: Türk olarak Türkiye'de oynamak isterim. Ancak şimdilik gelen bir teklif yok. teklif gelirse oturup konuşulur

Mantıklı düşünelim Selçuk 5 yıllık çok ciddi bir sözleşme yapıldı demek ki bu adamı ksmeye niyetleri yok... Melo zaten banko Sno desen banko...Yani Nurinin oynayabileceği mevkideki herkesin yeri garanti Nuri de yedek olmayacğına göre bence gereksiz bir hamle olur..Zate tarazını zerre kadar sevmiyorum bence formda bir Selçuk olursa Nuri falan hikaye olur

Selçuk varken Nuri lux olur.

Birisi yedek olur her zaman ki bu biraz pahalı yedek kulübesi olur ve ikiside yedek oturmaya kabulenmez uzun vaadede

Selcuk devam ediyor,Melo'nun yoklugu kabul edilemez.Bir de Nuri gelirse kanatsız igrenc sisteme devam ederiz.Uymaz,olmaz.Gerek yok Nuri'ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt