- 26 Eylül 2012
- 122.250
- 73.051
- 5.068
Can seni de mi kaybettik kardeşim.? İngilizce-Türkçe karışık yazıyorsun.
Yok ya can sıkıntısından oldu öyle
I am the one who knocks!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can seni de mi kaybettik kardeşim.? İngilizce-Türkçe karışık yazıyorsun.
Valla bize 3 Sneijder lazım olabilirde Shakhtar'daki oyuncuların fiyatlarınada bakınca Sneijderden az değiller Bernard 20m € , Alex Teixeire 17m €, Taison 15m € , Douglas Costa 12m € , Dario Srna 10m € , Wellington Nem 8m € , Luiz Adriano 6m € ve Nem dışında hepsinin istatistikleride gayet iyi gözüküyor.
Pahalı oyuncu veya iyi istatistikli oyuncular ola bilirler ama superstar değiler.
Başkan 2 superstar dediği sözde yola cıkıyorum.
Bernard ve costayı bizde olmasını isterdim ama.
Guck dir das an,zu geil haha. Oh maaaan...:2aloh1:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=kCU9vjSlFv0[/media]
Valla ben aslinda üst düzey bir Yabanci Transferi bekliyorum ön tarafta...YA Forvet YA Kanat oyuncu..
Kanat alsak mesala Nani, Valencia,Farfan,Ben Arfa,Kampl falan gibi birsi olmasi lazim.
Forvet alsak ise: Balotelli,Doumbia,Remy,Bony ...
Töre,Olcan sart oldu artik bence..Mevlüt de fena olmaz rotasyon icin.
Valla ben dogru dürüst bir kadro kurmakta zorluyorum,acikcasi....der arme Mancini :/
Sükrü ve Sarigül cilek falan demisler,ama bana göre Gomis asla bir cilek degil. Baloteli tam bir CILEK olur ...
Ahhh su AB Statüsü gelse,ne güzel olurdu...
Bernard 21 yaşında Brezilya milli takımına seçildi övmelere doyamadığımız Melo bile ismi geçmezken milli takımda. Yıldız mı değil mi evet tartışılabilinir ama Brezilya milli takımına 21 yaşında seçilmekte en azından yıldız adayı olduğunu gösteriyor seçilmeyen kaliteli oyuncular varken.
Bu arada Sao Paulo kulübü Melo için yoklama çekip duruyom 8m € ve üstü rakamlara satılınabilir diyorum herkes belki karşı çıkacak ama biraz işin duygusal değilde ekonomik yönüne bakmak lazım yerine Emre Can ve Tolga Ciğerci takviyesi yapılabilir diyorum.
Dünyada bir tane Sneijder var oda Hollanda milli takım kampında.Adama göre sistem kurmuşlar.Sneijderin mi var derdin var![]()
@tribundergi: NTV Spor'a konuşan Nuri Şahin: Türk olarak Türkiye'de oynamak isterim. Ancak şimdilik gelen bir teklif yok. teklif gelirse oturup konuşulur
Selçuk varken Nuri lux olur.
Birisi yedek olur her zaman ki bu biraz pahalı yedek kulübesi olur ve ikiside yedek oturmaya kabulenmez uzun vaadede