Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa değil aradığımız kan Menez veya Lavezzi gibi adamlar lazım bize.. Ayrıca adam kronik sakat nasıl güvenip de alacağız bundan sonra alınan yabancıdan %90 verim almalıyız mantığında olalım yoksa Hajrovic,Burdisso Dany gibi çöpler birekecek elimizde

Menez Huntelaar yabancı olarak yeterli ve Türkiyenin en iyi yabancıları açık ara bizde olur.Muslera Telles Bruma Sneijder Melo Türk futbolculardanda Şener İshak Mevlüt U.Demirok Olcan bizim için fazlasıyla yeterli olur.

Yabancı forvet falan gelmicek. Zaten yabancı dolu kadromuz ve Mancini stoper istiyor.

Caner Telles'i her sekil keser dostum. Hem yerli hem daha iyi. Bence sezonun en iyi hamlelerinden biri olur.

Kontejanın 5 oldugu bir dönemde, Sol beki henüz pisme seviyesinde olan yabancı bir cocuga emanet etmek planlamanın sıfır oldugunu gösteriyor bence.

iyilik verimlilik açısından size katılıyorum ancak telles in maliyeti de çok yüksek ikisi aynı takımda olması mantıkla açıklanamaz

bizim idareciler acele etmeyip caner ile anlaşa bilirlerdi adam gurbetçi kökenli olduğu için profesyonel bakıyor pas parayı her türlü alırdın bizm çok acil forvet sağ bek ve orta saha ihtiyacımız var caner şu aşamada telles varken mantıksız

iyilik verimlilik açısından size katılıyorum ancak telles in maliyeti de çok yüksek ikisi aynı takımda olması mantıkla açıklanamaz

bizim idareciler acele etmeyip caner ile anlaşa bilirlerdi adam gurbetçi kökenli olduğu için profesyonel bakıyor pas parayı her türlü alırdın bizm çok acil forvet sağ bek ve orta saha ihtiyacımız var caner şu aşamada telles varken mantıksız

Hamit'in yıllık 3 m euro aldıgı acıklanıyorsa, Caner transferi her sekil acıklanır dostum. Caner'i alalımda acıklaması kalsın..

Bo4crWmIUAA5W7e.jpg

Yerli oyuncu olarak Yusuf Erdoğan'da düşünülmeli. Hem hızlı ve iyi ortalarda açabiliyor. Forvet içinde Asamoah Gyan düşünülebilir. Çok formda görünüyor ve bizim ligde iş yapar.

Hamit'in yıllık 3 m euro aldıgı acıklanıyorsa, Caner transferi her sekil acıklanır dostum. Caner'i alalımda acıklaması kalsın..

hamit olayını bir türlü çözemedim zaten neden 5 yıllık anlaşma yapıldı neden çuvalla para verildi düşüşte olduğunu bile bile diğer takımların iki misli ücretler vermeye başladık yekta gibi bir oyuncu ts verdiği parayı beğnmediğine göre bizden çok fazla kazanıyor dany nin maaşını gittiği takım karşılayamıyor amrabat ın parasını tamamlıyoruz galiba riera 3,5 milyon garanti paraya oynuyordu Terim doping gibi çok başarılı oluyoruz ama sonra enkaz kalıyor maddi manevi

Ünal başkan çok para saçtı resmen fb ve bjk nin mali disiplin oluştu az çok bizi ilerde kötü günler beklemez umarım

Türk oyuncuya gerek yok Madrid Di Maria'yı satıp Agüero'yu alıyormuş.

M.United, Arsenal falan kesin sulanır da bir şansımızı denesek ya.

Parçalı Di Maria düşüncesi bile harika.

Di Maria+ Alex paketi yapsınlar 35 Milyon Euro bütçe ayırıp ,3-4 de oyuncu satışı yapalım adam bize sınıf atlatır.

Di maria'yi almaya paramiz yetmez. En az 20-25 milyon bonservis ister madrid. Onu da nakit! Bos hayallerin pesinde kosmayalim.

Di maria'yi almaya paramiz yetmez. En az 20-25 milyon bonservis ister madrid. Onu da nakit! Bos hayallerin pesinde kosmayalim.

25 Milyon Euro'yu tek oyuncuya yatır bitir transferi işte.

Geçen sene

Alex Telles = 6.15 Milyon Euro

Chedjou = 6.5 Milyon Euro

Salih Dursun = 2.75 Milyon Euro

Koray Günter = 2.5 Milyon Euro

Hajrovic = 3.5 Milyon Euro

Bruma = 12 Milyon Euro

Lucas Ontivero = 2 Milyon Euro

Umut Gündoğan = 750.000 Euro

Umut Bulut= 2.750 Milyon Euro

Felipe Melo = 3.5 Milyon Euro

Oğuzhan Kayar = 500.000 Euro

43 Milyon Euro

bonservis verdik.

Di Maria'yı 25'e VERECEKLERSE EĞER DİREK TEKLİF YAPALIM BEN DAHA FAZLA İSTERLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM 30-35 CİVARI ASLINDA.

ASIL İMKANSIZ OLANI İSE ISKALAMIŞSIN TABİ, Dİ MARİA NİYE GELSİN BURAYA.

di maria en az 25 30m hadı o parayı verdın turkıyeye gelmez zaten... gomis menez alex hem beles hemde kalıtelı oyuncular tore olcan ozan ishak ı aldın mı sırtımız yere gelmez..

Bedavaya menez ve gomis i al

Yaninada sener ve ishak

Kapat nöbeti

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt