Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torres penaltıdan gol attı 1-0 :D

Herkesin beklediğine farklı olarak şu olabilir...Bruma toparlanana kadar , Burak nasıl yedek kalcak faili mechul ama...Çok iyi sistem

--------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------

Şener (Veysel,Tarık)-------Semih-------------------Uğur (Koray)------------İshak

-------------------------------------Melo------------------Selçuk------------------------------

Olcan--------------------------------------Sneijder----------------------------------------Telles

--------------------------------------------------Gomis-----------------------------

Ishak gelince Telles bence 5 yabanci icinde degil +3'te dusunulmeli,tabi rotasyona girer oynar yine.Ishak'tan cok bi artisi yok suan icin oyununu gelistirmesi lazim ozellikle defansif yonunu.

Belodedici bu defa gelmeli, tam ihtiyacımız olan oyuncu!..

''O da kim lan?'' diyordur forumun %99 u...

Şili U21 takımının kaptanıdır kendisi, 20.5 yaşında ve muhteşem bir sol kanat-forvet oyuncusu...Gelirse 15 gol-20 asist garanti, Wenger-Mourinho keşfetmeden kapmak lazım...

Muhtelif eklemlerimde çıkan sağlık sorunları ve hatırıma gelen bu tür efsane transfer geyikleri acımasızca yüzüme yüzüme vuruyor yaşlanmakta olduğumu...

Evet, saçmalıyorum, yaşıma verin gençler...

Hocam bizimkiler keşfedilmemiş oyuncuyu keşfetse bile taraftar sabretmiyor...

Ontivero gibi bir potansiyel var , kumaşı belli , iyi oyuncu uyum sorunu yaşıyo belli ama

18 yaşındaki adam son 15 dakika kala maç kurtarması için alıp adamın hiç alışık olmadığı sertlikte bir ligde hadi çevir maçı diye bekleyince herkes çöp demeye başladı , maç kondisyonu yalan oldu. Şimdi kiralanıp gidicek.

Yani oyuncuyu hiç bilmiyorum ama o dediğin scouting önerilerini bende çok yapıyorum , buna rağmen yabancı sınırı kalkmadan scouting hayal olur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4SXyQZsid0I[/media]

Ceyhun Gülselam'ın yerine alsak ya..Tam bir asker , koca maç 13 km ortalaması var..Yaya Toure gibi bileklerine hakim

Ceyhun'da oturup izler , kendi fiziğindeki adamlar sadece orta sahada öyle ağır ağır pas ve savunma yapmıyor.

Menez

Astori

Mavuba.

Gelsin be

Mavuba gelmesin demeyin melonun oynamayip kazandigimiz mac mi var beyler +3 icin gelsin bonservisi elinde zaten tas gibi onlibero , meloya alternatif olacak yerli adam yok adam oynamayinca bizim orta saha otoban oluyor resmen inlerede gidip bizimkiler para bayilmaz fransiz basininda bazi dedikodar var ilgileniyomusuz

Menez

Melo

Sneijder

Muslera

Astori

+

Telles

Bruma

Mavuba

cok etkileyici :ask:

Balotelli-Dzeko gibi isimler bu açıklamayla birlikte yalan olmus oldu. Menezi istiyoruz Başkaaan !

Veysel'den daha çok iyi bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben Şener ya da Tarık'ın.

Ya Veysel'in şuan sağ bek için o fizikle ağır olduğunu düşünüyorum..Belki hızlanabilir veya mevkisi değişebilir ama kesinlikle kötü değil..Veysel uzun bir süre halısahada tek başına idman yapıp bize gelince 11'e monte edilmeye çalışıldı , aksadı

Biraz daha hızlı , teknik isimler lazım . Tarık biraz ham , bu günlerde alırsak bize gelince söner , 1 sezon daha beklenmeli gibi..

Şener artık olmuş almak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt