- 27 Ocak 2010
- 139.736
- 106.130
- 5.648
Torres penaltıdan gol attı 1-0 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla renkdaş bilmiyorumda Avrupada özellikle 4-2-3-1 oynatır gibime geliyor.
Meloya alternatif alacaz diye saçma sapan transferlere gerek yok. Alacaksak Gül gibi Gökhan İnleri alalım.
Armanın İzinde @Armaninizinde 3 dk.
Sneijder'in Menajeri Guido Albers: Ne Manchester United ne Monaco ne de Milan bizimle temasa geçti. Zaten Türkiye’den ayrılma planları yok.
Armanın İzinde @Armaninizinde · 3 dk.
Hem Burak’ın hem de Selçuk’un sözleşmelerini 2019 yılına kadar uzatan Galatasaray, Semih Kaya’nın da kontratını uzatmaya karar verdi.
Ne güzel oldu dimi arkadaslar, bir iki gereksiz arkadas gidince futbol konusur olduk.
Nöbet iste böyle olmali, burasi sulu muhabbet yeri degil.
Belodedici bu defa gelmeli, tam ihtiyacımız olan oyuncu!..
''O da kim lan?'' diyordur forumun %99 u...
Şili U21 takımının kaptanıdır kendisi, 20.5 yaşında ve muhteşem bir sol kanat-forvet oyuncusu...Gelirse 15 gol-20 asist garanti, Wenger-Mourinho keşfetmeden kapmak lazım...
Muhtelif eklemlerimde çıkan sağlık sorunları ve hatırıma gelen bu tür efsane transfer geyikleri acımasızca yüzüme yüzüme vuruyor yaşlanmakta olduğumu...
Evet, saçmalıyorum, yaşıma verin gençler...
Şeneri alabiliriz kardeş. Gidişat öyle gözüküyor.
Menez
Astori
Mavuba.
Gelsin be
Mavuba gelmesin demeyin melonun oynamayip kazandigimiz mac mi var beyler +3 icin gelsin bonservisi elinde zaten tas gibi onlibero , meloya alternatif olacak yerli adam yok adam oynamayinca bizim orta saha otoban oluyor resmen inlerede gidip bizimkiler para bayilmaz fransiz basininda bazi dedikodar var ilgileniyomusuz
Menez
Melo
Sneijder
Muslera
Astori
+
Telles
Bruma
Mavuba
Veysel'den daha çok iyi bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben Şener ya da Tarık'ın.
Nedense Şener Özbayraklının gelmesini çok ama çok istiyorum.