- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Drogba çıksın afrika yapıcam
Bony
Ya Konan falan var şimdilik
Bony
Ya Konan falan var şimdilik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha forma sponsorumuz yok.
Olcan > Caner . Ayrıca biz Galatasarayız bizi farklı kulüplerle karşılaştırdın galiba ? Veya küçüksün UEFA Kupasında evimizdeki Atletico maçını bilmiyorsun . Daha bu sene adamın karısı başka adamla birlikte oldu sesini çıkarmadı . Her platforma "Ben Fenerbahçeliyim" diyebilen birisi .
İyi oyuncu mu ? Bana göre de iyi oyuncu ama karakter sınıfta kalıyor maalesef . Bana Olcan'larla gel .
Daha forma sponsorumuz yok.
caner haberleri nereden geliyo ??
Çok beğenilen Olcan iki milli maçta da rezalet oynadı. Bu formuyla kıyaslarsak Caner > Gökhan > Olcan
Chedjou yu gonderıp astorı almak mantıklı gelmıyor pek lakın. Astorı oynayıp Chedjou yu artı 3 te tutmak guzel olur. Dany nın burdıssonun yerıne gelsın astorı zıra Astorı Chedjou mukemmele yakın olabılır bence
Ligtv'de Hatay-Alanya maçı var kazanan PTT'ye çıkıyor sıkılan varsa izlesin
Bu sene ensedeki ülker'de bitti değil mi?
Mancinin ilk tercihi filan degil. Adamın Astori ve Balantayı istedigini cümle alem biliyor.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=jc1rIOQQfYE[/media]
Hatırlatım bu Caner gelirse gidebilir kafası yapılan adam sezonun ortasında gelip CL , lig maçlarında sol kulvarda tek başına oynadı önünde kimse olmadan..Dinlenmeden gelmesine rağmen.
Fiziki düşüş en doğal hakkı değil mi
Renktaş ona bakarsan Ahmet İlhan iki milli maçta da efsane oynadı.