Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba çıksın afrika yapıcam

Bony

Ya Konan falan var şimdilik

Çok beğenilen Olcan iki milli maçta da rezalet oynadı. Bu formuyla kıyaslarsak Caner > Gökhan > Olcan

Olcan > Caner . Ayrıca biz Galatasarayız bizi farklı kulüplerle karşılaştırdın galiba ? Veya küçüksün UEFA Kupasında evimizdeki Atletico maçını bilmiyorsun . Daha bu sene adamın karısı başka adamla birlikte oldu sesini çıkarmadı . Her platforma "Ben Fenerbahçeliyim" diyebilen birisi .

İyi oyuncu mu ? Bana göre de iyi oyuncu ama karakter sınıfta kalıyor maalesef . Bana Olcan'larla gel .

Ne ılgısı var bununla. 1. sı küçük değilim ikincisi bunun Galatasaraylılıkla ne ılgısı var. İşine yarayacak bir topçuysa alırsın oynatırın ters hareket yaparsa yollarsın bu kadar basıttir. Salihte Galatasaraylı, Tanjuda oyleydı keza Topal da oyleydı, gelmeden once Kazıma da aynı seyler denıyordu. Revıvo su Balıcıde aynıydı. O maçlarıda cok ıyı hatırlıyorum. Benzerı bır cok hatayı fenerde de yapabılıyor. İşe boyle duygusal bakıpta bunuda Galatasaray burası dıyerek sapla samanı karıstırmamak gerek

Ligtv'de Hatay-Alanya maçı var kazanan PTT'ye çıkıyor sıkılan varsa izlesin

Chedjou yu gonderıp astorı almak mantıklı gelmıyor pek lakın. Astorı oynayıp Chedjou yu artı 3 te tutmak guzel olur. Dany nın burdıssonun yerıne gelsın astorı zıra Astorı Chedjou mukemmele yakın olabılır bence

Kesinlikle olabilir. Chejdounun gitmesi benimde içime sinmiyor.

Bu sene ensedeki ülker'de bitti değil mi?

caner gelmicek hasta Galatasaraylı olarak gelmesin arkadaşım iyi oyuncu ama berkay olayı bozdu be karısı kaç kere ykaalndı bide çok karaktersiz be hacı

balotelli gelse çoşarım kırarım sağı solu ama gelmesin bana da yazık :D

Mancinin ilk tercihi filan degil. Adamın Astori ve Balantayı istedigini cümle alem biliyor.

Devre arasında Rhodolfo çok konuşulmuş, o da ülkesinde kalma kararı aldığını açıklamıştı ve Mancini ''Brezilyalı oyuncu olmadı, başka isimler var vs...'' diye bizzat basına konuşmuştu, Burdisso gelmeden önce...Şimdi Astori galiba aklındaki adam...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jc1rIOQQfYE[/media]

Hatırlatım bu Caner gelirse gidebilir kafası yapılan adam sezonun ortasında gelip CL , lig maçlarında sol kulvarda tek başına oynadı önünde kimse olmadan..Dinlenmeden gelmesine rağmen.

Fiziki düşüş en doğal hakkı değil mi

Kesinlikle. Adam sol bek sol açık sol kanat oynadı yaranamadı. Ayrıca bruma hayal kırıklığı diyolar gerçekten şaka gibi

Adam 10maç oynadı 20yaşında tecrübesiz bitirişi kötü .hep düzelecek şeyler. 10maçta 100 çalım atttı valla Allah kaza bela vermesin de şu gençler coştursun takımı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt