Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yekta Galatasaray kalibresinde degil, ama Olcanlan kafakafaya transfer olurdu, keza olcanda bizim kalibrede degil kontenjan olmasa. 1 milyon yeterdi en fazla.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Birkaç şey var bu gelen duyumlar hakkında.

1. Balotelli her zaman bir ya tutarsa karakteridir. Tutmadığı zaman sadece kendisine değil, çuvaldaki çürük elma misali dğer elmaları da çürütebilir. Tutarsa neler yapacağı malum zaten. Ama bizim gibi bir takım için bu kadar ciddi miktarlarda ama son derece riskli bir yatırım ne kadar mantıklı? Daha yeni FFP cezası aldık. Eğer Balotelli için bahsedilen paralara çıkabiliyorsak belki daha az sansasyonel ama ne vereceği son derece net olan Mandzukic'e neden yönelmeyiz mesela?

Açıkçası ben Balotelli haberlerine inanmıyorum. İnanmamakta yanılsam da bu paralarda bizim ülke ve takım şartlarımız için doğru tercih olmadığı düşünüyorum.

2. Olcan için Yekta'yı veriyorsak ortasahaya da bir takviye gerekecek. Tabi büyük bir ahmaklık yapıp da Ceyhun ve Umut gündoğan'ın bu yükü taşıyacağına inanmıyorsak.

yekta en verilmemesi gereken adam be sacmalamasınlar

yektanın yerine umut verilebilirdi çok da iyi olurdu mevlütede görünen o ki aldık gibi birşey ozaman umutun takımda kalmasının hiçbir anlamı kalmıyor bari umut verselerdi ts de kabul ederdi bence yekta hiç olmazsa ortasaha sirkülasyonunda işe yarardı.Dany-hajroviç-eboue-ontivero kiralık-amrabat satlık bu yabancılarıda elimizden çıkarabilirsek mükemmel olur.

Olcan Adın= Yekta+Umut +2.5 Milyon Euro

Gökhan Töre = 4.5 Milyon Euro

Xherdan Shaqiri = 2 Milyon Euro-kiralama bedeli-13 Milyon Euro opsiyon

Tolga Ciğerci = 3 Milyon Euro

Alex = Senelik 1.25 Milyon Euro imza parası*2 sene

Mevlüt Erdinç = 3.5 Milyon Euro+ Dany

Yeter bize.

Birkaç şey var bu gelen duyumlar hakkında.

1. Balotelli her zaman bir ya tutarsa karakteridir. Tutmadığı zaman sadece kendisine değil, çuvaldaki çürük elma misali dğer elmaları da çürütebilir. Tutarsa neler yapacağı malum zaten. Ama bizim gibi bir takım için bu kadar ciddi miktarlarda ama son derece riskli bir yatırım ne kadar mantıklı? Daha yeni FFP cezası aldık. Eğer Balotelli için bahsedilen paralara çıkabiliyorsak belki daha az sansasyonel ama ne vereceği son derece net olan Mandzukic'e neden yönelmeyiz mesela?

Açıkçası ben Balotelli haberlerine inanmıyorum. İnanmamakta yanılsam da bu paralarda bizim ülke ve takım şartlarımız için doğru tercih olmadığı düşünüyorum.

2. Olcan için Yekta'yı veriyorsak ortasahaya da bir takviye gerekecek. Tabi büyük bir ahmaklık yapıp da Ceyhun ve Umut gündoğan'ın bu yükü taşıyacağına inanmıyorsak.

Forvet konusunda ligi düşünerek hareket etmek gerekiyor sen kanatları Gökhan Töre ve Olcan yaparım diyorsam net bir santrafor hayli iş görür ancak biz kanattada oynayacak bir forvet düşünüyoruz çünkü Burak büyük ihtimalle yer alacak kadroda ve iyide para verdik açıkcası.

peki avrupa scout hiç oyuncu bulmuyor mu yaf?

Bizde bu tarz şeyler olmaz ya ne yönetim ne de taraftar zihniyeti bu olgunluğa erişemedi. Mesela Ontivero geldi kimse sabretmedi teknik direktör de tepkileri görünce geri adım atmak zorunda kalıyor. Bu biraz futbol kültürü sorunu.

Ayrıca santrafor ve stoper yabancı olacak deniliyor.

Forvet konusunda ligi düşünerek hareket etmek gerekiyor sen kanatları Gökhan Töre ve Olcan yaparım diyorsam net bir santrafor hayli iş görür ancak biz kanattada oynayacak bir forvet düşünüyoruz çünkü Burak büyük ihtimalle yer alacak kadroda ve iyide para verdik açıkcası.

Balotelli de kanat forvet değilki. O zaman hemen Lavezzi, Insigne, Lacazette gibi isimlere gitmek gerekir.

Balotelli transferi yatmis. Oguzhan Kayar 45 numaradan vazgecmek istememis, Balotelli de "baska numara giymem" demis. Gecmis olsun. :(

Balotelli gelirse melo tarzı getirebiliriz 4 milyon euro kiralama bedeli yada sneijder gibi ucuza bırakırlarsa 10-12 milyon euro yoksa 20-25 vermeyiz kesinlikle .

Balotelli de kanat forvet değilki. O zaman hemen Lavezzi, Insigne, Lacazette gibi isimlere gitmek gerekir.

Değil ama solda oynayabilir pozisyon alma konusunda gerçi Balotelli konusunu spekülasyon olarak görüyorum ben açıkcası. Menez vardı o da kaçtı sanırım Milan'a. İnsigne'yi vermezler bize Lacazette için 15-20 bantına çıkabilirmiyiz bilemem pahalı olur Lyon ucuza vermez hayatta onu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt