Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
Başlık açtım ayrıyetten, fotoğrafı da attım. 02:54'de girilmiş. Mario LEMİNA hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlık açtım ayrıyetten, fotoğrafı da attım. 02:54'de girilmiş. Mario LEMİNA hayırlı olsun.
geliyor mu geliyor muBaşlık açtım ayrıyetten, fotoğrafı da attım. 02:54'de girilmiş. Mario LEMİNA hayırlı olsun.
andone maupay`den iyi adam bence
Evet geliyor. Bileti alınmış. Checkin yaptırılmamış o kadar, oda Heathrow'a varınca yapılır. Hayırlı olsun.geliyor mu geliyor mu
gel bi opeyim seniEvet geliyor. Bileti alınmış. Checkin yaptırılmamış o kadar, oda Heathrow'a varınca yapılır. Hayırlı olsun.
Abi ciddi ciddi belhandanın pres gücü olduğunu mu düşünüyorsun.İç saha maçlarına 4-5-1 yapıp Lemina ve Belhandayı aynı anda sahaya sürerek pres gücü artırılıp top kapma süresi ciddi oranda azaltılabilir. Ayrıca Leminayı sağ bek olarak da kullanabilirsin. Üstelik yedeklerde Babel ve Andone gibi en önemli rakiplerimizde banko 11 çıkacak topçular oturacakOcak ayında bek, stoper operasyonu gerçekleşirse ve yüce yaradanın izniyle inşallahhhh yarabbim gruptan çıkarsak çok farklı şeyler izleyebiliriz. Hoca hayalim var derken ciddiymiş..

Threesomeden threesomea değişir benceNe gece oldu beee. Threesome bile bu kadar keyif vermezdi... Yıllarca hatırlanacak
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Bu m.l ne diyor
evetLan kesinleştimi Leminaaa
Ben bi lavobaya koşim gelim
Babelden daha iyi yapabileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyun kurma görevi Seriye verilince daha rahat oynar. Montpellier ve Nice zamanında çoğu zaman sol iç kullanıldı fakat biz hiç denemedik. Bi görmek lazım bence.Abi ciddi ciddi belhandanın pres gücü olduğunu mu düşünüyorsun.