Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.329
- 7.707
- 2.568
nagatomu bari kasımpaşa macından sonra göndersek
Q7 yi tutardı aslanım benim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim ne derse desin çok doğru bir planlama yapmıyoruz.
Günlük düşünüyoruz.
Bir sürü oyuncu satıp, bonservisi ile tek Falcao'yu aldık. Diğer tüm ana parçalar kiralık.
Allah korusun bu sene şampiyon olamadık, ne olacak peki?
Tüm kiralıklar gidecek. Satacağın oyunculardan Marcao vs çok yüksek para alamayacağın belli. Ee sonuç?
Fener'e geçen sezon tüm ana parçaları kiralık almıştı. Ve başarısız oldular.
Kiralık oyuncu kendi takımı gibi sahiplenmez hiç bir zaman
Mojica kim hiç izlemedim nasıl bir topçu çizgiye inebiliyor mu ortaları nasılLemina ve Andone'nin düşük satın alma opsiyonlarıyla gelirse hatta Mojica mükemmel olur.
Çaktırma yangıncılar dağıldıvay bee lemina'da geldi lan. boş yere yangın yapmışız
Geçen sezon Onyekuru,bür önceki sezon Denayer,bu sezon Nzonzi,Seri,Lemina bulduğumuz gibi gelecek sene yine fırsatlar çıkacaktır.Kim ne derse desin çok doğru bir planlama yapmıyoruz.
Günlük düşünüyoruz.
Bir sürü oyuncu satıp, bonservisi ile tek Falcao'yu aldık. Diğer tüm ana parçalar kiralık.
Tüm kiralıklar gidecek. Satacağın oyunculardan Marcao vs çok yüksek para alamayacağın belli. Ee sonuç?
Altındaki yorumlar koparttı
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyuncuların kulubü benimsemesi ve karakteriyle alakalı biraz o. fb de 20 yıllık hanedanlık değişti normal aidiyet ortamını sağlayamamaları. albayrak ve terimin olduğu yerde ben kiralıkların oynamayacağını yatacağını düşünmüyorum. ihtimal dahi vermiyorum.Kim ne derse desin çok doğru bir planlama yapmıyoruz.
Günlük düşünüyoruz.
İzleyip göreceğiz, Babel şuanda istediğimiz gibi değil maalesef.babeli kesmesi mümkün değil.Bu futbola ihanet olur.
Lemina ve Seri aynı bölgenin oyuncusu değil ezbere yorum yapıyorsun şuanİsmine diyecek lafım yok da zaten iki oyuncu aldın o bölgeye, 11 yabancı ile çıkacağını düşünürsek sahaya 1 yabancı forvet yedeğin var. Seri-Lemina-Nzonzi’den biri tribüne çıkacak. Bu kadar lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Madem Lemina’yı alınacaktı, Seri niye alındı o zaman. Bence gereksiz bir iş. Bir yerli orta saha, bir stoper alternatifi ile transfer sezonu kapanmalıydı andone ve falcao’dan sonra
Kim ne derse desin çok doğru bir planlama yapmıyoruz.
Günlük düşünüyoruz.
İsyan ediyorlar çünkü kendileri lemina için çok uğraşmışlardıbeni bloklamıştı bu ezik herif o yüzden göremiyorum alttaki yorumları.