Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferlerde tek sıkıntı çok fazla kiralık oyuncu olması, o yüzden Lemina 2 yıl kiralanmalıydı.

Emre Mor-1 yıllık-opsiyon 8 milyon
Nzonzi-2 yıllık-opsiyon 13 milyon
Seri-1 yıllık-opsiyon 18 milyon
Andone-1 yıllık-opsiyon bilinmiyor
Lemina-1 yıllık-opsiyon bilinmiyor

Bu yıl kiralık transferlerimiz bunlar.Emre Mor eğer tutarsa onu kesin alırız bence.Tutmazsa zaten kiralık olduğu için gidecek kaybedeceğimiz bir şey yok,yani Onyekuru gibi keşke alsaydık,niye alamadık durumu olacak bir oyuncu olmayacağı kesin her halükarda.Nzonzi zaten 2 yıllık kiralık onu da geç.Andone'nin opsiyonu henüz bilinmiyor ama makul bir opsiyonu olur,opsiyon uygun olmazsa da pazarlıkla falan onu da alırız işimize yararsa.Lemina'nın opsiyonu çok önemli burada.Onun için de KAP beklemek lazım.Seri'nin ise çok ekstrem bir durum olmadıkça gelecek yıl kadromuzda olacağını düşünmüyorum.Sanki böyle bakıldığında o kadar da sıkıntılı bir durum yok gibi.

Bir kez de burada belirteyim.

Türkiye'de hiç bir takımın 4-3-3 oynayabilme kapasitesi yok, o dizilişlerin hepsi 4-2-3-1 ya da 4-4-2ye kayan asimetrik dizilişler.
Aynen öyle. Zaten gssözlükte bir arkadaş çok iyi açıklamış altta paylaştığım iki entrysinde neden oynayamayacağımızı ve ne yapmamız gerektiğini;

Şu şartlarda yapılabilecek en iyi iş yapıldı.

Kiralık almayıp 31 yaşında Nzonzi 10 Milyon verilip alınsa seneye CL katılımı olmazsa o maliyetin karşılığını nasıl vereceğiz.

1 sene sonra satmaya çalışacağına opsiyonlu kiralık ile senenin sonunu beklemek önünü görmek açısından oldukça makul.

Opsiyonlu kiralık şu şartlarda en makul iki hamleden biridir. Bonservissiz oyuncular ile birlikte.

Transfer dönemini

Tapulu:

Falcao-Bonservissiz
Şener-Bonservissiz
Babel-Bonservissiz
Adem-Bonservissiz
Okan-Bonservissiz
Luyindama-5.000.000
Ozornwafor-300.000

Kiralık:

Emre-600.000
Nzonzi-1+1
Seri-1.500.000
Lemina-?
Andone-?

İle bitirdik

Gidenler:

Fernando-4.500.000
Diagne-?
Ozornwafor- 200.000

Gerçekten Lemina geliyor mu yahu,inanamıyorum KAP görmeden. Diğer taraftan Lemina geliyorsa,Belhanda devre arası satışı için anlaşılmış olabilir. CL grup maçları da bitmiş olacak nasıl olsa.

geçen sene fenerin çok kötü transfer yaptığını düşünmüyorum onların en büyük sıkıntısı başı boşluktu... Bu sene ersun kendi takımını kurunca herkes bir gaza gelmiş tolga bile canla başla oynuyor .. Bizde o tarz bir problem olması çok zor İmparator kaosa izin vermez zaten bize gelen kiralıklara bakın hep daimi kalmak istiyorlar gönüllerde yer ediyoruz bizdeki aile ortamı farklı fenerle kıyaslamak saçma olur..
Akif ben zaten yazımda şampiyon olamadığımız bir senaryo üzerinden fikrimi belirttim dikkat edersen.
Geçen sezon Fener şampiyon olsa, ne Ayew Ne Benzia ne de Slimani takımdan ayrılmak isterdi.

Zaten şampiyon olursak verdiğimiz para bir şekilde geri geliyor kasaya, ama ya şampiyon olamazsak ne olucak dedim ben

Artık bu yönetimin yaptığı transferlerin %90 lık bir kısmının bir anda anlaşıldı diye ortaya yayıldığını ve bundan sonra da 24 saat içinde KAP + İstanbul'a geliş olaylarının yaşandığını, bunun yanı sıra Modeste'nin yönetimin tecrübesizliği, Alan'ın da yönetimin şanssızlığı sonucu iptal olduğunu ve sonuç olarak hiçbir şekilde beceriksiz, çapsız, basiretsiz bir yönetime sahip olmadığımızı tüm herkes görmüştür umarım da sonraki dönemlerde taraftarlar hemen sövmeden önce bir daha düşünür.

lemina 10 m euro opsiyon olsa şahane olmaz mı?

7m ye belhandayı satıp 3 m euro ekleyip leminaya geçiş yaparız sene sonu. birde sözleşmesi bitmiş iyi bir 10 numara aldık mı takıma seneye de fişek gibi devam ederiz.

Banega'nın sözleşmesi bitiyor. Onunla anlaşsak, en kötü Nzonzi Lemina Banega olur ki müthiş olur. Yeter ki şampiyon olalım. Dün akşamki ortamı gören oyuncular koşa koşa gelir bu takıma. :D

lemina kap gelsin artık adam tinercilere gidecek diye, yanlış duyum olabilirmi diye korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt