Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca 2 yıllıktı ama bir de Aboubakar vardı, başka var mıydı o sene? Demba Ba geldi sonradan onu saymıyorum.

Oyuncu benimseyebilir yani onda problem yok zaten de seneye yine sil baştan yapmak durumunda kalmayalım, oyuncu gideceğim kafasında olmasın benim derdim o.

O sezon pek oynamadı ama Caner falan da vardı.Inter'den kiralamışlardı gider gitmez.

Oyuncu nasılsa gideceğim,1 yıl burada idare ederim kafasında olursa zaten bu yapılanma daha başlamadan çökme aşamasına gelir.Şu an kağıt üstünde iyi isimler alıyoruz diye gözardı ediliyor ama umarım teknik heyet düşünmüştür bunu enine boyuna.

---------------------------------muslera------------------------------

----mariano-----luyindama---------------marcao-------nagatomo--

-----lemina--------------n'zonzi----------seri--------belhanda------

---------------------andone/babel--------------falcao---------------

lemina juventus'ta belhanda nice'de kanatlarda oynuyorlardı zaman zaman. içerideki derbi maçları hariç diğer maçlarda çift forvet çıksak maçları daha çabuk çözeriz.

EDZyTI9XYAA1-4Y.webp

Fatih Terim: "Bize zaman verin ve güvenin"

Hiç tahmin etmezdim şu transferlerin geleceğini
Bu yönetim bayağı bayağı medya önünde beceriksiz rolüne büründü

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu iki ayda arka planda yaşananların belgeselini çekseler kapalı gişe izlenir :D

İşler kötü gittiğinde toparlaması zor olabilir. Fener geçen sene eziyet çekti bu yüzden. Ama bizdeki ortam daha farklı. Takımın başında Fatih Terim, Florya'da Abdurrahim oldukça ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Gelenler Diagne gibi uçarı tipler olmadıkça :D

Fenerbahçe'nin sıkıntısı farklıydı.

Benzia kötü oyuncu değildi ama adam sokak topçusu, kaleyle falan işi yok orta sahada top alıp iki estetik hareket yapıp top veriyor, modern futbolda her oyuncunun gol potansiyeli olmalı o olmadı mı asist potansiyeli olmalı yoksa tercih edilmezsiniz anca Türkiye gibi liglerde tercih edilir.

Slimani de fiziksel olarak eksikleri olsa da ligimizde iş yapabilecek bir adamdı, özgüvensizleştirdiler adamı öyle müthiş besleyebildiklerini de söyleyemeyiz, Ayew konusunda girmiyorum aklı olan onu almazdı önceki sezon performansı leşti.

Bizim aldıklarımız arasında geçen yılı çok kötü geçirmiş oyuncu Emre Mor var sadece, Seri istenileni vermese de bayağı maç oynamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt