Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoperlerin yedeği yok hoca zaman zaman Donk'u mecburen oynatacak
Ahmet var marcao ve lyundama İlk onbirde ise. Nzonsi de bir seçenek olur maç esnasında ikisinden birisini kaybedecek olursak.

Birisi sakatlık veya cezalı olursa Donk takıma dahil olur.

En azından benim aklımdan geçen bir çözüm önerisi bu şekilde olurdu.

Bu kadro hem UEFA kadrosundan hem de Drogba-Sneijder-Melo kadrosundan iyi kağıt üzerinde. Umarım sahada da öyle olur. Tiki taka zamanı...

UEFA kadrosu ile uçurum var. Drogba - Sneijder kadrosu da bir iki adım önde mevcut kadrodan. O kadar abartmaya gerek yok. Yalnız rakiplerle ciddi fark oluştu. Oyun planı oturtulabilirse rahat bir şampiyonluk gelebilir.

Ahmet var marcao ve lyundama İlk onbirde ise. Nzonsi de bir seçenek olur maç esnasında ikisinden birisini kaybedecek olursak.

Birisi sakatlık veya cezalı olursa Donk takıma dahil olur.

En azından benim aklımdan geçen bir çözüm önerisi bu şekilde olurdu.
Kulüpleri zarara uğratmak için yapılmış bir kural zaten

14 yabancı ile imzalayabiliyorsun ama 2 si ni maç kadrosunu alamıyorsun çok saçma.

Şuan yabancı sınırı yok gibi bir algı var ama işin gerçeği tam tersi 14 yabancı bulundurmak zorunda değilsin ama 14 yerli bulundurmak zorundasın.

Donk bundan sonra 18 yüzü kolay kolay göremez. Hoca Bence artik Luyindama veya Marcao macta sakatlanirsa Nzonzi Stoper olarak kullanir ve orta saha seri lemina oynar

o bu degilde vizyon diye anıran yalıcocugu sol bek almadan sag bek almadan kapattı transferi.

Seriyi almayabiliriz ama Nzonzi ve Lemina sakatlanmayıp topunu oynarsa almak için herşey yapılacaktır emin ol.
seri alinmaz. nzonzi 500 bine 1 yil daha kiralanir. kaliyor emre, lemina ve andone. bunlardan biri alinir bence. özellikle lemina slde güzel oynarsa ve alma imkanimiz varsa daha yüksek paraya satabiliriz.
her sey biraz da diagneye bagli. ordan 13 milyon gelirse elimiz baya rahatlar.

Herkese kiralama bedeli vermişiz yav.
Sen onu boşver sayın modum bonservislerini nasıl alacaz bunların sorunumuz bu.

%5 peşinatla lüks araba filosu kuran parasız pulsuz biri gibiyiz. Aracın tanesi 500.000 TL bizim cepte 25.000 TL var 25.000 peşin + 475.000 yıl sonu şeklinde 5 araç aldık. Yıl sonuna kadar keyfimiz kıyak ama bu araçların hepsi iyi çıkarsa ödeme günü ayvayı yedik.

Katar
BAE
Arjantin
Avustralya
Meksika
Portekiz
İsrail
Çekya
Slovakya
Bulgaristan gibi ülkelerde devam ediyor transfer, Mariano ve nagatomoyu itelemek lazım.

Aldık

Screenshot_20190903-103510.webp

Şimdi biz bu kiralıkların hepsinden memnun kalırsak ne halt edeceğiz. Nzonzi+Seri+Lemina+Andone+Emre 60 milyon küsür öro. Hadi JR den 11 gelse yine bi 50 milyon öro para lazım.

Belhanda ve Marcao da satılır. Onlar yerine sözleşmesi biten veya kiralık gelir.

Önce bu sezonu tamamlayalım sonra düşünürüz ne yapacağımızı kiralık oyuncularla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt