Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falkao haricinde kimi aldık kimi sattık hiç takip edemedik adam akıllı. Hala şoktayız.

Selçuk gerçekten Galatasarayın evladı olarak görüyorsa kendini 1 dk düşünmesin sözleşmeyi karşılıklı feshetsin.
bir de yaptığı fedakarlık gibi gösterilmiyor mu sinir oluyorum
sanki asgari ücretle oynuyor

Aynen, artik 6 kisi falan oynayabiliyor onun mevkisinde ve onlarin hepsi ona gore cok ondeler. 7. adam olarak para aliyorsan ve Galatasarayi seviyorsan, cikip gidersin para almadan.

Linnes olayi noldu arkadaslar?

Umarim sözlesme dondurulmasi söz konusu degildir, yazik olacak adam gibi adama.

Bu kadar bizle uğraşacaklarına kendi yönetimlerini düzeltmeye çalışsalar şu an daha başka bi yerde olabilirlerdi..
biz kendimizle ilgileniyoruz işte,başarısız olsak hesap sorup sorunları çözmeye çalışıyor veya soruna neden olanları gönderiyoruz.ama bjklilerin belli kesiminde bi bakıyorsan dillerde hep gs gs gs.başarı için kendine daha çok odaklı olman lazım

Lemina: “Galatasaray’a transferim sonrası Pogba aradı ve Şampiyonlar Ligi grupları için başarılar diledi. Ona başarı sözü verdim.” aspor

Lemina: “Galatasaray’a transferim sonrası Pogba aradı ve Şampiyonlar Ligi grupları için başarılar diledi. Ona başarı sözü verdim.” aspor
Sonra beni kıskandığını söyleyip keşke ben de öyle bir takımda oynayabilseydim diye de ekledi kısımnı atlamışsın kardeş.

Linnes'e çok üzülüyorum keşke yerli iyi bir stoperimiz olsaydı da Donk gitseydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt