Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadroyla deplasman sorunu çözülür gibi
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selçuk gerçekten Galatasarayın evladı olarak görüyorsa kendini 1 dk düşünmesin sözleşmeyi karşılıklı feshetsin.
bir de yaptığı fedakarlık gibi gösterilmiyor mu sinir oluyorum
sanki asgari ücretle oynuyor
Ben hala ereksiyon halindeyimBaşkan, Yusuf Güney'e "bitirin" talimatı vermiş.
O değil de az evvel Falcao Başkanın ziyaret videosunu izledim. Duygulandım lan![]()
biz kendimizle ilgileniyoruz işte,başarısız olsak hesap sorup sorunları çözmeye çalışıyor veya soruna neden olanları gönderiyoruz.ama bjklilerin belli kesiminde bi bakıyorsan dillerde hep gs gs gs.başarı için kendine daha çok odaklı olman lazımBu kadar bizle uğraşacaklarına kendi yönetimlerini düzeltmeye çalışsalar şu an daha başka bi yerde olabilirlerdi..
Sozlesmesi donduralacak diye haberler var, zaten mecburuz.Linnes olayi noldu arkadaslar?
Umarim sözlesme dondurulmasi söz konusu degildir, yazik olacak adam gibi adama.
Sonra beni kıskandığını söyleyip keşke ben de öyle bir takımda oynayabilseydim diye de ekledi kısımnı atlamışsın kardeş.Lemina: “Galatasaray’a transferim sonrası Pogba aradı ve Şampiyonlar Ligi grupları için başarılar diledi. Ona başarı sözü verdim.” aspor
Yabanci siniri isterler yinezaten -205 milyon tl zararla kapattılar diye biliyom iyice küçülme olur çünkü tff para harcama sınırları da azaltılcak haliyle.bizim artar iyice şamp olursak

viski ısmarlamadığın sürece meramda rahat gezdirmem seni
sal doktoruviski ısmarlamadığın sürece meramda rahat gezdirmem seni
sal peşimiSemaverin yaninda viski de ne bileyim..
Falcaolu kadroda Omer Bayramin sol bek oynamasi gibim birsey
Linnes olayi noldu arkadaslar?
Umarim sözlesme dondurulmasi söz konusu degildir, yazik olacak adam gibi adama.
'Gitmem önemli değil takım yıldızlarla doldu zaten ama beni satmayın kiralayın ve Türkiye'de kalayım.Ailem Türkiye'yi seviyor A2 takımımıza da gidebilirim.'