Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolombiyalılar Galatasaray'ı takip etmeye başladı 9 Milyona yaklaşıyor Twitter takipçisi şu transferin getirileri o denli fazlaki , Hem prestij hem satışlarda hemde takım üzerinde çok etkili olacak.

İşte bunu diyodum tüm Medellin sarı-kırmızı şuan.

Andone Nzonzi Jimmy Babel milli takımda.Seri Ve Luyindama hakkında bilgim yok.Banko 4 kişi yok.Acaba 1–2 saatliğine gelecekler mi sanmıyorum ama.

Dün akşam tv de şikeci malın biri tabanca gibi takım olduk diyordu, ulan mal önce bi şampiyon takımın kadrosuna bak sonra kendi sefil kadrona. Eğerki bir aksilik olmazda bu takım oturur uyum sağlarsa çok samimi söylüyorum ezer gecer ligi.

Yönetimin hukuki olarak transferde hata yapacağını düşünmüyorum. Bu konularda tecrübeli yöneticiler var fb kendi transferlerin e baksın panayır ortamını kaos yapma dertleri var. Yaslanın arkanıza zevkin anını yaşayın. Falcaoooooo

Dün akşam tv de şikeci malın biri tabanca gibi takım olduk diyordu, ulan mal önce bi şampiyon takımın kadrosuna bak sonra kendi sefil kadrona. Eğerki bir aksilik olmazda bu takım oturur uyum sağlarsa çok samimi söylüyorum ezer gecer ligi.
Göktuğhan argın o fazla şey yapma

Kaliteli oyuncuları var, haftada 1 maç yapacak olmaları avantaj. Emre sakatlandığı an puan kaybetmeye başlarlar. Zaten bizim maçta 90dk çıkaramaz, mutlaka kırmızı aldırmaya çalışacaklardır. 6.hafta hakemi ya Mete Kalkavan olur ya da Halil Umut Meler. Fırat Aydınus olursa hepten yandık zaten.

Bir tek Bek mevkilieri kaldı.

İnşallah Ocak ayında bir tane Bek gelir.

Sanki bi yusuf yusuf durumu görüyorum, usülsüzlük faln ha, vay vay vayyy şikecilere bak heleeee Gary transferinin hesabını verebildi bu mallar, ha bide mevlüt transferi, ha bide muriç, ha bide denizz ....
lan yaz yaz bitmiyor, düzgün bi transferiniz varmı diyecem marsilyanın oturttuğu son transferleri var belki :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt