Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Martin Linnes: ''Gitmem önemli değil takım yıldızlarla doldu zaten kalmam da pek mümkün görülmüyor. Beni satmayın kiralayın ve Türkiye'de kalayım.Ailem Türkiye'yi seviyor A2 takımımıza da gidebilirim.''

😥
Abi dursun şu adam gönderin japonu
Yav ne japonu mariano denen götünü kaldıramayan biri var orada. Linnes ne alaka

Lines adamdır, camiamıza yakışan düzgün bir karakterdir ve iyi futbolcudur. Sol taraftada en az Nago kadar sağlam oynar.

Donk stoperleri yedekliyor
Nzonzi'de yedekler hocam.. Her konuda Donk'tan üstündür.. Fiorentina maçında Donk ortasaha oynadı rezilleri oynadık sonra rotasyon oyuncusu olarak stoper'de Konya maçında takımı yaktı.. Rezilleri oynuyor bu sene.. Ancak Linnes hem sol bek hemde sağ bek alternatifi olarak çok önemli..

Abicim bunu paylasmam beni bjkli yapiyosa admin benim hesabi kapatsin izin veriyorum

Herhangi bir takım taraftarı adı vermedim. Sadece uzun süredir aktif olmayan birinin gelip olumsuz bir haber paylaşmanın hakkı ile şüphe doğurduğunu ifade ettim.

Beşiktaşlı, Fenerbahçe'li veya Galatasaray'lı olman umrumda değil yoksa. Ortada yalan yoksa, o yorumun da umurumda olmaz. Ama 9 yıl kamuflaj varsa bu başta kendini kandırmak oluyor. Gerek yok böyle bir durum varsa.

Nzonzi'de yedekler hocam.. Her konuda Donk'tan üstündür.. Fiorentina maçında Donk ortasaha oynadı rezilleri oynadık sonra rotasyon oyuncusu olarak stoper'de Konya maçında takımı yaktı.. Rezilleri oynuyor bu sene.. Ancak Linnes hem sol bek hemde sağ bek alternatifi olarak çok önemli..
Donk faydalı adam. Linnesi A2e gonderip CL ve kupada kullanabilme ihtimalimiz varmı acep.

Şöyle bir şey vardı dün
Linnesin durumu 17.00 a kadar belli olur herhalde

Falcao Lemina Seri Nzonzi bu takviyelerle şampiyonlar liginde içeride ki her maçta favoriyiz

Bu transfer sezonundan sonra UEFA FFP kurallarini degistirirse kimse sasirmasin :D

Adamlarin bize yaptigi veli nimet oldu

bildiğim kadarıyla önümüzdeki yaz, sattığın kadar aldan kurtuluyoruz. gelecek sezon; maicon, ozornwafor, babel ve diagne satılırsa bu parayla kesinlikle kiralıkların bonservisi alınmalıdır veya yeniden kiralanmalıdır. şu anki kadro, baklava 442 oynamaya çok müsait bana kalırsa.

muslera okan

luyindama marcao gökay transfer

linnes şener transfer transfer

nzonzi seri lemina belhanda e.akbaba m.özcan atalay

feghouli e.kılınç jimmy e.mor yunus

falcao andone/niasse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt