- 23 Temmuz 2011
- 75.504
- 51.035
- 4.693
neticesinden uyduruyor. bir şey bildiğini sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi istifa etmediği sürece yönetim gönderemez hocayı o yüzden gerekli takviyeler yapılmalı diğerleriyle çok bi fark yok öne geçebiliriz daha çok sular akar bu ligdegeçici hoca için para harcamayın 6 aylığına
haziranda galatasarayın gerçek hocası gelir o kursun yeni takımı
Kendisi istifa etmediği sürece yönetim gönderemez hocayı o yüzden gerekli takviyeler yapılmalı diğerleriyle çok bi fark yok öne geçebiliriz daha çok sular akar bu ligde
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlgili kişiler ne yapacağını bilse yeter. Medya-biz-kamuoyu bilmese daha iyi bile hatta...Kalmis surada ocaga 2 hafta daha kimleri getirdigimiz belli olmadi mi?
Ortasahamiz ne halde bilmiyorson , sen ne halt ediyorsun birezilyada ey ederson.... ismin ne kadar da elmander futbolunda inşallah ona benzer, bize gelmende var bi mukadder 10 numaranın haline bak evander![]()

az saçmalayım dedim,niye kimse yazmıyo
Transfer sezonu kapalı. Maç yok. Hatun paylaşta yazsın arkadaşlaraz saçmalayım dedim,niye kimse yazmıyo
az saçmalayım dedim,niye kimse yazmıyo
nasıl geldi ilham babyOrtasahamiz ne halde bilmiyorson ,
sen ne halt ediyorsun birezilyada
ey ederson....
ismin ne kadar da elmander
futbolunda inşallah ona benzer,
bize gelmende var bi mukadder
10 numaranın haline bak evander![]()
nasıl geldi ilham baby
..Ortasahamiz ne halde bilmiyorson ,
sen ne halt ediyorsun birezilyada
ey ederson....
ismin ne kadar da elmander
futbolunda inşallah ona benzer,
bize gelmende var bi mukadder
10 numaranın haline bak evander![]()
hedefi tam 12 den vuracağımız transferler geliyobu ilham almıs halim degil canım,sen yılbasında gör beni 1-2 transfer de yapak hele akacagım...bol yemek bol transfer ohkkkkkkkk