Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son izledigimde 34 yasinda fernandinhoyla 18 yasinda eric garcia stoper oynuyordu. Gerisini sen düsün yani
Pep yine devre arasında milyonları gömecek stoperlere. Koulibaly söylentileri de var. Bi de başaltı normal ekonomisi olan bi kulübe gitse de öyle görsek. Ümüğünü söktü citynin

Godin'i yasindan dolayi reddetmeleri bence dogru degil, aldigi maas ortada onu almak icin paramiz yetmez. Kimse bu kulupte bir stoper icin 4-5 milyon euro maas veremez. Godin gercekten gelmek istese en az 2 milyon euroluk fedakarlik yapmasi gerek. Daha 2022'ye kadar sozlesmesi var, bunu neden yapsin?

Akbaba ---- 4.5
Diagne -----15
Babel-----2.5 imza parası
Maicon----8
Belhanda-----10
Falcao----5 manager ücreti

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

bu oyuncularin az cok katkilari oldi reiys

tarik kadar bi halta yaramayan bir cop bir daha zor gelir gelirse adim ahmet arif olssun

Godin gibi adamda yasami takilir insan adam tank gibi stoper profosyonel takima cag atlatir rakibe korku salar boyle oyuncu nerden bulacaksiniz adam tam lider birine para verilecekse godin gibi olsun

geçen gün cevap veremedım mehmet özcanı mutlaka almalıyız dedigimde cok bilmisim biri cıkıp eleştirmişti

ben bu cocuk icin kümeye gidecek eskişehirin maclarını izliyorum hem potansiyelli hem genc

biz almazsak zaten rennes kapacak sanırım herifler yine temsilci göndermiş
Uyari niteliginde kulübümüze bildirmek lazım o halde

Ergendim melo yorumu yaptığım dönem,fatih hocaya da baya kötü laf demiştim milli takıma gittiği için :( @Semih Ağlar simdiki fatih terim eleştirieri ne ki..amrabati oynatıp Sneijderi az oynatıyor diye tonla laf etmistim

Akbaba ---- 4.5
Diagne -----15
Babel-----2.5 imza parası
Maicon----8
Belhanda-----10
Falcao----5 manager ücreti

Oha oha bildiğin kuşlar gibi yorum yapmışsın. Mesajların altındaki beddua da bir galatasaraylıya yakışmıyor. Artık bunu değiştir bence

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

godin veya stopere onun gibi yasli biri alinacaksa muslera ve falcao disindaki 30 ve üstü adamlarin topluca gönderilmesi gerekir. donk gibi bir yeteneksize 2m euro para ödüyoruz yilda. sürekli doldur babam doldur, maas bütcesinin irzina gecti yönetim ve hoca.

Alamayız zaten abi geçin godini. Öyle bi para yok artık bizde. Falcaonun devasa maliyetinin altına girmişken başka öyle yüksek maliyetli oyuncu alınamaz, zaten alınmamalı da. Dünya kaynıyor, olası bi döviz dalgalanmasında bu sefer dibin dibini görürüz artık. Herşeyi düşünmek lazım

godin veya stopere onun gibi yasli biri alinacaksa muslera ve falcao disindaki 30 ve üstü adamlarin topluca gönderilmesi gerekir. donk gibi bir yeteneksize 2m euro para ödüyoruz yilda. sürekli doldur babam doldur, maas bütcesinin irzina gecti yönetim ve hoca.

cogu gidiyor zaten bu sezon sonu

Oha oha bildiğin kuşlar gibi yorum yapmışsın. Mesajların altındaki beddua da bir galatasaraylıya yakışmıyor. Artık bunu değiştir bence

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Milyonlarımizi çöpe atmak başkalarına yakışıyor ama bunları dile getirmek yakışmıyor?

O değilde forumda eren diye biri vardi.buragi çok eleştirirdi 2013te ve haklıydı da.topla arası yoktu ve takimin oyununu da bozuyordu doğru.ama artık öyle zıvanadan çıkarmıştıki beni buragı o dönem çok desteklediğmden, burak yarın 2-3 gol atınca susarsın belki demiştim.cluja 3 tane çakmıştı ve mesajimi hatitlatmisti ertesi gün 😊

takım full kiralık oyuncularla doldu diyorsunuz ama ffp belası var

takım zaten avrupada döküldü ligde ise 17 maçta malatya maçı hariç iyi oynadığımız maç yok kim neden topçu satın alsın bu takımdan

ffp var mecbur kiralık alıcaz. seneye bitiyor ondan sonra kiralık adam gelirse sallarsınız. ha bu arada fbden 2 kat fazla harcama bütçemiz var bunun sebebi ise ffpye uymamız işte.

askerlik islerti ile uğraşmaktan gündemi kaçırdım onye ve saracchi gelmiş süper oldu sol taraf sağda linnes var şimdi sıra feghouli yi gönderip daha dinamik bir oyuncu almakta birde 6 numara ve 10 nunara transferi gelirse tamamix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt