Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saracchi’yle ilgili yapilan analizlere göre oyuncu ayni telles gibi defansta zayif hucumda iyi
Hücumda da iyi değilmiş hocam. Ortaları falan felaketmiş River Plate taraftarları öyle diyor. Gol ve asist sayısı çok az. Telles'in gösterdiği performansın yarısını gösterse ne ala.

Hücumda da iyi değilmiş hocam. Ortaları falan felaketmiş River Plate taraftarları öyle diyor. Gol ve asist sayısı çok az. Telles'in gösterdiği performansın yarısın gösterse ne ala.

Yaw Telles de kazmaydı bizde yapmayın etmeyin isabetli orta açamıyprdu çok iyi hatırlıyorum hatta carole ilk geldiğinde çok beğenilmişti.. Telles portoda çok geliştirdi kendini bizde sadece top süren tempolu bir bekti bir de pas trafiğinde fena değildi

Hücumda da iyi değilmiş hocam. Ortaları falan felaketmiş River Plate taraftarları öyle diyor. Gol ve asist sayısı çok az. Telles'in gösterdiği performansın yarısını gösterse ne ala.

Hic izlemedim oyuncuyu Ama daha genc gelisim saglayabilir sonucta

Tagliafico’nun bizimle adi Anildiginda forum da pek begenilmedi o dönem Ama Ajax’ta cok iyi bir performans sergiliyor örnek vermek gerekirse

Oyuncular takima göre bazen bambaska duruma gelebiliyorlar bu yuzden beklemekte fayda var

Yaw Telles de kazmaydı bizde yapmayın etmeyin isabetli orta açamıyprdu çok iyi hatırlıyorum hatta carole ilk geldiğinde çok beğenilmişti.. Telles portoda çok geliştirdi kendini bizde sadece top süren tempolu bir bekti bir de pas trafiğinde fena değildi
Valla ben Saracchi'den pek umutlu değilim yani. Telles'i de beğenmiyorduk o dönem ama 4. yıldızı aldığımız sezonda fena işler yapmadı. Dediğin gibi zaten sonra kendisini çok geliştirdi.

Valla ben Saracchi'den pek umutlu değilim yani. Telles'i de beğenmiyorduk o dönem ama 4. yıldızı aldığımız sezonda fena işler yapmadı. Dediğin gibi zaten sonra kendisini çok geliştirdi.
Rtas topu kapip bi anda topla ileri gider sonra ulan nereye atiyon sesleri yukselir, brezilyali solbek arana bi tik daha iyi olurdu sanki ama bi bakalım hırslı uruguayli hep istedigim tarzdi

Veli Yiğit: "Galatasaray'a Kjaer önerildi." (TRT Spor)

Babel gitsin diyoruz Falcao sakatlanirsa ne olacak beyler?

Babel gitsin diyoruz Falcao sakatlanirsa ne olacak beyler?
images(2).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt