Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
+ Saracchi Telles'den daha hizli ve tempolu.Saracchi’yle ilgili yapilan analizlere göre oyuncu ayni telles gibi defansta zayif hucumda iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Saracchi Telles'den daha hizli ve tempolu.Saracchi’yle ilgili yapilan analizlere göre oyuncu ayni telles gibi defansta zayif hucumda iyi
Hücumda da iyi değilmiş hocam. Ortaları falan felaketmiş River Plate taraftarları öyle diyor. Gol ve asist sayısı çok az. Telles'in gösterdiği performansın yarısını gösterse ne ala.Saracchi’yle ilgili yapilan analizlere göre oyuncu ayni telles gibi defansta zayif hucumda iyi
+ Saracchi Telles'den daha hizli ve tempolu.
Hücumda da iyi değilmiş hocam. Ortaları falan felaketmiş River Plate taraftarları öyle diyor. Gol ve asist sayısı çok az. Telles'in gösterdiği performansın yarısın gösterse ne ala.
Son hamleleri sıkıntılıymis boyle topculari twitter latin tribunden takip edebilirsiniz. Mucadele yönü yüksek bekKaç maç izledin renktaş pek bilgi sahibi yok bu eleman hakkında
Hücumda da iyi değilmiş hocam. Ortaları falan felaketmiş River Plate taraftarları öyle diyor. Gol ve asist sayısı çok az. Telles'in gösterdiği performansın yarısını gösterse ne ala.
Ilk 11'de basladigi CL'de Benfica ve Lyon maclarini biraz izledim okadar, benim de oyuncu hakkinda oyle fazla bir bilgim yok.Kaç maç izledin renktaş pek bilgi sahibi yok bu eleman hakkında
Valla ben Saracchi'den pek umutlu değilim yani. Telles'i de beğenmiyorduk o dönem ama 4. yıldızı aldığımız sezonda fena işler yapmadı. Dediğin gibi zaten sonra kendisini çok geliştirdi.Yaw Telles de kazmaydı bizde yapmayın etmeyin isabetli orta açamıyprdu çok iyi hatırlıyorum hatta carole ilk geldiğinde çok beğenilmişti.. Telles portoda çok geliştirdi kendini bizde sadece top süren tempolu bir bekti bir de pas trafiğinde fena değildi
Rtas topu kapip bi anda topla ileri gider sonra ulan nereye atiyon sesleri yukselir, brezilyali solbek arana bi tik daha iyi olurdu sanki ama bi bakalım hırslı uruguayli hep istedigim tarzdiValla ben Saracchi'den pek umutlu değilim yani. Telles'i de beğenmiyorduk o dönem ama 4. yıldızı aldığımız sezonda fena işler yapmadı. Dediğin gibi zaten sonra kendisini çok geliştirdi.
Mantıklı gelsinVeli Yiğit: "Galatasaray'a Kjaer önerildi." (TRT Spor)
Futbol hayatı bitti demiyorlarmıydı buna. Eğer sağlamsa düşünmeden alalım. 2 m maaşa gelir heralde artıkVeli Yiğit: "Galatasaray'a Kjaer önerildi." (TRT Spor)
Ayni isimlerin ekseninde dönüyoruz. Futbol oynayabilecegi bile mechul. 2.5m bonservisten fazla etmez.Veli Yiğit: "Galatasaray'a Kjaer önerildi." (TRT Spor)
Kjaer birakmadi mi yav sakat miydi yoksa oyle bi sey hatırlıyorum sanki abiVeli Yiğit: "Galatasaray'a Kjaer önerildi." (TRT Spor)
Babel gitsin diyoruz Falcao sakatlanirsa ne olacak beyler?