Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neymis igne vurulmusta erken donmuste sanki biz adama hemen don dedik yemin ediyorum gerizekali bu millet. Yapilmak isteneni anlamayan taraftara da yaziklar olsun.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Demirkol: "Burak, tartışılacak oyuncu olmanın ötesine geçmiş bir adamdır. Burak'ı tartışamazsın."

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka
Burak Yilmaz'in yilda Galatasaray'dan kazandigi para 13 milyon TL. Vefa falan birakin bu isleri. Bana mac alacaksin 20 tane atacaksin senede
Vefa soyle olur Totti , Gerrard gibi olursun dunyanin butun takimlari seni ister daha fazla ucret verir reddedip kulubunde kalirsin.
Eger bir vefa borcu varsa Galatasaray'in Burak'a degil, Burak'in Galatasaray'a borcu var. Avrupa'da kazanamayacagi parayi burda kazaniyor.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
İyi oynayınca 'zam' iste, al; kötü oynayınca 'vefa' bekle. Çelişki büyük! Ya kulübünüzün gerçek çocuğu olun ya da istikrarlı profesyonel!

Yahu Ronaldo-Messi tartışılıyor Burak'da kim? Dünya üzerinde düşük performans gösterirsen herkes tartışır, eleştirir o futbolcu kaide budur.

Mehmet Demirkol çok bozdu çoook ... akıllı davranmıyo hiç

adam dün konuştu.ersan ve beşiktaş orta sahasında ismini vermek istemediği(büyük olasılıkla oğuzhan) oyuncu için gelmiş türkiye'ye.
Ya arkadaş anlamıyorum zaten, bu bjk'nin saçma sapan adamlarına 5 milyondan açıyorlar pazarlığı.Ersan kimdir yahu

arkadas biz niye emreyi veriyoruz manyakmi bu yönetim dursun iste yedekte alternativ birinimi aldikda adam yolluyoruz yine??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt