Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun şampanya patlatıyordur yada şampanya pahalı lan bira fışkırtıyordur gerek kalmadı transfere diye

hadi eyvallah hakkınızı helal edin renktaşlarım bunlar benim kadar sizin kadar üzülmüyordur

Moderatör tarafında düzenlendi:
İşte bu yüzden transfer ypmasınalr demiştik. Linnes'i de BJK istemse o kadar bunalr alamaz, akıl edemezlerdi. Edirne'nin ötesinde oyuncu bilmiyorlar bunlar. Donk, Yasin, Yiğit, Tarık, Veysel, Bilal, Olcan ve daha niceleri. Almayın şu .... liginden oyuncu filan.

lan şimpiyonlar liginde juventustan iki maçta 4 puan alan galatasaray real juve nin olduğu gruptan çıkabilen galatasaray
2013de çeyrek final gören galatasaray
son 4 yılda 3 kere şampiyon olmuş galatasarayı bu durma getirenlerin allah binbir türlü belasını versin
içerdede dışardada osmanlıspora yeniliyor takıma bak bu takımla mı şampiyonluk hayali kuruyoruz
şu taraftara yazık ulan ibineler

Donk ne adammış yalnız 2.5 değil 12.5 şık Adam cidden başarılı transfer emeği geçeni

Su saatten sonra tansfer yapaninda...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse yerli sevicilik yapmasın artık. Sktr etcen hepsini taş gibi bi libero yardıran top taşıyan bi kanat duvar olan top saklayabilen ofsayta düşmeyen hava toplarina çıkacak ole mal gibi eğilmicek forvet hücumu olmasa bile defans seviyesi orta seviyede bi sol bek liderlik vasfı olan bi stoper şart bu sene gitti önemli olan ileri seneler zaten battık tam batalım !

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SELCUK + BURAK = SIGTHORSSON GITSINLERRRR artik YETER please !

DURSUN = ISTIFA derhal hemen vizyonsuz yalanci herif

Bu kadar yavas, kosmiyan, mücadel etmiyen oyuncu istemiyorum,

Yahu yapmayacaklar transfer falan biliyorlardı böyle olacağını.

Yapacaginiz transferi seveyim...

Yapmayin lan transfer mransfer. Yabanci td yapsin sene sonu

yazıklar olsun size 90 dkika bir organize pozisyon yok donk bu akşam itibariyle gs kariyeri gözümde son bulmuştur bukadar ağar hamle zamanlaması sıfır yer tutamayan ruhsuz en önemlisi bir damla ter dahi akıtmayarak 90 dakikayı bitirdi hakan sabri semih carole umut ched burak bunlar koca galatasarayda ekmek yiyen as futbolcular yedeklerde jose yasin sezon başından beri jem tarık emre çolak .... burak zaten verem olma sebebi insanın 1 gol attı ortalarda yok ne bir top alır ne bir top tutar ne top indirir ne top saklar ne top sürer böyle forvet mi olur hamzayada burdan selamlar olsun ayrıca seni unutmaz bu taraftar herzaman hatırlanırsın bu sezonun baş sorumlusu kesinlikle sensin yazıklar olsun

Acayip kufur etmek istiyorum ama cezada yemek istemiyorum...

KUFURRRRRRRr

Hoca sen transfer yapma mümkünse.

Yaptığını da oynatmıyorsun, oynatsan da formunu düşürüyorsun.

Bizi bizimle bırak git en iyisi. Yapacağın en hayırlı iş bu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt