Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'ya 25 veren olsa direk verilsin. Burakla beraber satarsak 3.5 yıl için 60 milyon euro gibi para kasada kalmış oluyor gelecek bonservislerle. Bunun maaşları dahil 25 30u ile 3-4 sağlam genç alırsın 20-21 yaşlarında, 2 sene avrupa yok madem gençleri oynatalım. Adriano donk vs.. hikaye.

Maaşı fazla olan yaşlı herkes yollansın wesley dışında 'ki ben wesleyin yerinde olsam dakika durmazdım bu takımda orası ayrı', olcan hamit umut yasin gibi isimlerin direk satılması lazim. Hatta teklif varsa podolski de satılsın, kanatları orta sahası genç dinamik, ısıran basan beyni de sneijder olan bir takım izlemek istiyorum artık.

Sıcak mı oralar? :) 1-2 aya ben de gidicem.

Birde su var hadi çok iyi paralara sattin her iki oyuncuyu, bu yönetimin o paralari çöplere vermeyeceği ne malum?

Çok iyi teklif gelir hem oyuncu için hemde kulüp için satarsin ama bizde öyle bi yönetim var ki guvenemiyorsun.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş nefret ediyorum şöyle tanımadığım birinin benimle böyle konuşmasına,Ben kimseye durduk yere bir saygısızlık yapmıyorum sen orda daha güzel anlatsan emin ol onları yazmazdım.

Birşey yazmadım ki güzel kardeşim. Provoke edecek birşey de yazmadım. Ama sadece evladım lafına takıldıysan diyecek birşey yok tabi.

ne musleray alirlar ne buraki hepsi palavra.
ikiside kadroda, bence bu saaten sonra transfer olmaz.
ne giden ne gelen.

Muslera'yi satarlarsa yeminle hüngür hüngür aglarim, bu adami o kadar cok seviyorum.

Transfer olmucak sanırım

Sence Melo'nun gitmesi yanlismiydi Hakan?

Bence Melo'nun o paraya satılması başarı ama yerine daha kaliteli oyuncu alınmayıp coplerle doldurmak yanlıştı.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melodan daha kaliteli bir oyuncuyu Meloyu sattığın fiyata alamazsın. Bu da transferin yanlış olduğunu gösterir.

Bilal geldi, şimdi de Donk geldi. Boşluk dolmadı. Yarın denizli Hamiti dener orada boşluk yine dolmaz. Doldurmak icin para lazım ve sende para yok. :)

Daha iyisini alamıyorsan, hadi daha iyisini de geçtim, ayni kalitede birini alamıyorsan göndermeyeceksin.

Muslera giderse kafayı yerim ben söyliyim Sneijder ve Muslera çok önemli

Simdi niyeti belli oldu bunlarin iste.

Ahmet Cakar: Sneijder Fener'e gidecek.

Adamlar bizlerle dalga geciyorlar. Ortaligi karistirmak istiyor serefsizler, gelmeyin oyuna.

Muslera satilsin diye can atanlar var ya, ben onlarin taaa suratina tüküreyim.

1-2 yıl sportif başarıyı unutursan Bu yıl gelir olarak gösterdiğin ş.liginden gelen 25 m€'dan toplamda 3 sene mahrum kalırsın.

Bunun üzerine yıllık gider olarak gösterdiğin yıllık 20 m€ borç faiz giderini koyarsan 3 sene sonra uefa'nın karşısına 3 yılda toplam 30 milyon € kar ettim ama zararım 3*(25+20) = 145 M € zarar ettim diye çıkarsın sora bir 2 yıl daha gitmeyi verelim nolcak.

Oyuncu satarak mevcut durumdan kurtulamazsın. Borçları sıfırlamadığın sürece her sene 20 milyon euro açık verirsin. Artık oyuncu kalmayınca stadı, floryayı falanda kiralarız başkasına

Oyuncu satmazsan zaten UEFA cezayı kesecek, katilamayacaksin CL'ye.
Kaldi ki 4 senedir tek başına katılmana rağmen, borç ve zarar hızla arttı.Bjk'de Cl'ye katılamadı ama onlar zarar konusunda UEFA'nin isteklerini yerine getirdi.

O satılsa bu satılsa 50m alsak ne olacak yönetecek adam mı var? 5 ay sonra serbest kalacak stoperden bozma adama 2,5 m euro veren zihniyet yönetiyor bizi hala o satılırsa şu kadar kar ,bu satılırsa şu kadar kar edeceğiniz diyen var pazarda limon satamayacak adam sneijder gitsin diyor sen ömrün boyunca öylebir oyuncuyu nah izlersin bir daha .. Adamın önüne forvet koyamadan bu ligin cebine koydu hala sneijder diyen var he Allahım ...

Arkadas su kulubu taraftarin sececegi komiteye biraksalar 10 yila sl yi aliriz yemin ediyorum gonulden bagli pro dusunen bi yonetim olsa su takimin basinda komisyon derdi olmasa kimsede bi kere galatasarayi gercek taraftarlari yonetsin lanet olsun liseliler

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin vereceğin karar tabi

Evladım lafına alınıyorsan sıkıntı çekersin
Geçen yine birisi uğur poturakdı herhalde öyle birşey demişti yine baya saydırmıştım cidden nefret ediyorum sırf yaşı büyük diye bu tarz konuşamaz,Adımı söylesin veya hiç bir şey demesin kafi.

bende meloyu seviyordum yolladı adiler alışıcaz sanırım yokluklarına can karşim
Meloya hala üzülüyorum be kardeşim Riera eboue melo elmander lincoln keita kimi sevdiysem gitti bi tek elde sneijder ve muslera kaldı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt