Sneijder bana buyuk mac kazandiracak, akhisar kasimpasa falan hikaye, o maclarda sneijder assist yapmasaydi kazanamazmiydik?
Burda oyle bir algi olusturuldu ki sanki sneijder muazzam bir sezon gecirdi de biz oylesine elestiriyoruz.
Bayiliyorum su yazilara yav. Kardesim sneijder gaziantep macinda 1g atmis mac 2-1 bitmis. Osmanli macinda 1g1a 2-0 bitmis.
Alanyaspor macinda 1a 2-3 bitmis.
Diger alanya macinda macta 5 tane atmisiz 3a 1g var.
Sneijder varken daha fazlasini atsaydik niye forvetimiz aman sneijder atti ben atmayayim zaten kazaniriz mi dedi.
Futbola enteresan bakis aciniza hastayim.
Sneijder yokkenki maclari yukarida da yazdim. Madem bu kadar kolaydi ligden dusen son siealarda olan bu takimlari da yeneydik niye puan kaybettik.
Sonra gel gelelim sneijder iyi sezon gecirdi diyen yok zaten ekstra abartmanizdan gina geldi artik.
Bunun savunmasi sneijder 5m aliyor atacak olacaktir. E sorarim o halde 5milyonluk adam sicti. Leş, rezil, defolsun gitsin geri kalan 60 milyon euroluk adamlar niye sampiyon yapamadi. Yapsaydi kardesim o kadar para veriyoruz bir tanesi yusif yazici gibi ciksaydi 500 bin aliyorum ama bakin ne oynuyorum deseydi. Hayir olay para olsa tum basliklar inletilirdi.
Olay performans olsa yukarida saydiklarim ne olacak.
Olay inanilmaz sekilde bagciyi dovmeye gidiyor. Yatiyoruz sneijder, kalkiyoruz sneijder hayir sizin yazdiginiz kadar savunma amacli kimse yazmiyor ama bi bakiyorsun sneijder soyle oynadi boyle oynadi.
Hayir karsinizda gerizekalilar mi var hergun hergun ayni seyleri tekrar tekrar israrla yaziyorsunuz. Olay takintiya dogru gidiyor sonunuz fena