Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kono gelse çok hoş olur ezelden beri sevdiğimiz bir abimizdir kendisi, Belhanda yerine direk o alınsa keşke. Selçuk'un yerine biri alırız o para ile. Şu Belhanda transferinin hiç olur yanı yok adamı kanat oynatmak için aldıysak bir sürü kanat varken bu saçma parayı kanat olmayan bir adama niye veriyoruz, oyun kurucu olarak aldı isek daha iyisi varken niye buna para verip alıyoruz yani akıl işi değil.

Lemina'ya gelince hiç izlemedim ama bu yaş da bu paraları edip, belirli seviyenin üstünde kulüplerin ilgisini çekmişse ne kadar boş bir adam olabilir.

Son düzenleme:
Cenk 3 senedir burda
Tudor ise topçudan filan anlamıyor.
Onun için koşucu olsun yeter.

Ayrıca ilgilendigimiz belhanda filan iyi değil.
Tudor'un çok istediği gary( tudor aldırmadı ama önceden istediği bir oyuncuydu) den ne gibi bir vizyonu olduğunu görüyoruz.

Sürün yağlı surat!
Garry iyi topçu bu sene izlersin bol bol.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beIN SPORTS’un haberine göre; kadrosunu yıldız bir forvetle güçlendirmek için harekete geçen Fenerbahçe, Inter’den Gabigol lakaplı Gabriel Barbosa ve Milan’dan M’Baye Niang’ı gündemine aldı.

Dembele buraya gelmezdi ilgilendik diye gelecek demek değil yoksa 100 tane adam ilgileniyoruz para ver sende adam gelmek istemiyorsa getiremezsin.

Ne demek gelmedi
1 hafta bekledi imza için
Parayı versek gelirdi.

Gittiği lig ptt ligi seviyesinde bile değil.

Sürün yağlı surat!

Aysal çok başarılı başkan idi ancak terim ayrıldıktan sonra ki sene tarihin en saçma işlerine imza attı bu gerçek değişmez. Hala umut, Oğuzhan, tarık, Semih, Selçuk gibi çöpler takımda 5er yıllık sözleşme kimin mantığı idiyse. Tarık ile Selçuk daha 2 yıl sözleşmeleri var her gördüğümde sinir oluyorum.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferhat hem Umut-Oğuzhan diyorsunuz hem de Cengiz Ünderi nasıl kaçırdık diyorsunuz. O gruptan Sinan da alındı ve verim alınıyor.Her oyuncu tutacak diye birşey yok.

Sneijder belhanda konoplyanka nasıl oynarki birlikte acaba. Kono sağ kanatta verimsiz performansı düşer mutlaka.

Lemina'yi bein muhabiri yazmis ama herhangi bir fransiz sitesinde haberin girilmemesi soru isareti

Konoplynka ve Lemina gelirse harika birşeylerin olabilitesi bayağı bir yüksek bir ihtimalle olur gibi.

Ferhat hem Umut-Oğuzhan diyorsunuz hem de Cengiz Ünderi nasıl kaçırdık diyorsunuz. O gruptan Sinan da alındı ve verim alınıyor.Her oyuncu tutacak diye birşey yok.
Ben neden alindidan çok neden 5 yıl sözleşme diyorum, adamlar tutmadı ve gitmiyorlar. Bir de o devre arası aldığımız hiçbir adam tutmadı bu tesadüf olamaz bence bunun adı başarısızlık.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garry iyi topçu bu sene izlersin bol bol.

Sen de bi acayipsin ha Garry ye iyi topçu diyorsun Bruma yı beğenmiyorsun beyinsiz diyorsun.

Bruma beyinsizse Garry nin kafası tamamen boştur.

sent via GSC

Son düzenleme:
756ea7ae063f6ade6fad04180e075555.jpg

LEMINAAAA
VAINQUEURR
SONU YAKLASIYOR BUNUNDA

Belhanda selçuğun oynadığı pozisyonda oynayamazmı? bana sanki tudorun aklında orda oynatma isteği var gibime geliyor.

Sneijder bana buyuk mac kazandiracak, akhisar kasimpasa falan hikaye, o maclarda sneijder assist yapmasaydi kazanamazmiydik?

Burda oyle bir algi olusturuldu ki sanki sneijder muazzam bir sezon gecirdi de biz oylesine elestiriyoruz.
Bayiliyorum su yazilara yav. Kardesim sneijder gaziantep macinda 1g atmis mac 2-1 bitmis. Osmanli macinda 1g1a 2-0 bitmis.
Alanyaspor macinda 1a 2-3 bitmis.
Diger alanya macinda macta 5 tane atmisiz 3a 1g var.

Sneijder varken daha fazlasini atsaydik niye forvetimiz aman sneijder atti ben atmayayim zaten kazaniriz mi dedi.
Futbola enteresan bakis aciniza hastayim.
Sneijder yokkenki maclari yukarida da yazdim. Madem bu kadar kolaydi ligden dusen son siealarda olan bu takimlari da yeneydik niye puan kaybettik.

Sonra gel gelelim sneijder iyi sezon gecirdi diyen yok zaten ekstra abartmanizdan gina geldi artik.

Bunun savunmasi sneijder 5m aliyor atacak olacaktir. E sorarim o halde 5milyonluk adam sicti. Leş, rezil, defolsun gitsin geri kalan 60 milyon euroluk adamlar niye sampiyon yapamadi. Yapsaydi kardesim o kadar para veriyoruz bir tanesi yusif yazici gibi ciksaydi 500 bin aliyorum ama bakin ne oynuyorum deseydi. Hayir olay para olsa tum basliklar inletilirdi.

Olay performans olsa yukarida saydiklarim ne olacak.

Olay inanilmaz sekilde bagciyi dovmeye gidiyor. Yatiyoruz sneijder, kalkiyoruz sneijder hayir sizin yazdiginiz kadar savunma amacli kimse yazmiyor ama bi bakiyorsun sneijder soyle oynadi boyle oynadi.
Hayir karsinizda gerizekalilar mi var hergun hergun ayni seyleri tekrar tekrar israrla yaziyorsunuz. Olay takintiya dogru gidiyor sonunuz fena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt