Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Transfer canavari dursun basgan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama senin liginden daha göz önünde bir lig. Bak iyikide gitmiş şimdi en az 5 milyon alır senelik.Ne demek gelmedi
1 hafta bekledi imza için
Parayı versek gelirdi.
Gittiği lig ptt ligi seviyesinde bile değil.
Sürün yağlı surat!
Ya sözleşmeler ağırlıklı olarak 5 yıl veya 4 yıl..Genç oyunculara her takım en az 4 yıl imzalar.Telles de gayet tuttu.Onti veya Hajro ayrı.Onlar başlı başına hataydı.Ben neden alindidan çok neden 5 yıl sözleşme diyorum, adamlar tutmadı ve gitmiyorlar. Bir de o devre arası aldığımız hiçbir adam tutmadı bu tesadüf olamaz bence bunun adı başarısızlık.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene seyret diyorum özellikler şu eleme maçlarında.Haklısın
Kayseriye göre iyi topçu.
Garyy bal yapmayan arı.
Sadece koş koş yapıyor.
Zaten bu gidişle yasin ve garry izleyip lig de 3. Olmak için mücadele edecez.
Sürün yağlı surat!
Bruma yı bencil olduğu için eleştirdim yeteneksiz diye değil. transfer olmak için salak salak bir ton alakasız secimler yaptı en az 10 golümüzü yedi bu yıl.Sen de bi acayipsin ha Garry ye iyi topçu diyorsun Bruma yı beğenmiyorsun beyinsiz diyorsan.
Bruma beyinsizse Garry nin kafası tamamen boştur.
sent via GSC
Zaten bir gol olasılığımız oluştu ise bunu Bruma'ya borçluyuzudur başka hücum planımız olmadığı için o yüzden gayet de hakkıdır. Şöyle bir takımda Bruma'yı eleştirmek akıl işi değil adam topla kontraya çıkıyor, takım arkadaşları normal koşu ile ona yetişemiyor acaba sen o sahada olsan ne düşünürsün çok merak ediyorum?Bruma yı bencil olduğu için eleştirdim yeteneksiz diye değil. transfer olmak için salak salak bir ton alakasız secimler yaptı en az 10 golümüzü yedi bu yıl.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IngvartsenŞoyle bonservisi 5-6 olan kimi tavsiye edersin gölcü olarak yılda 20 civarı gol atabilecek?
Tam benim diyeceğimi yazacağımı Uğur yazmış üstümde cevap olarak.Bruma yı bencil olduğu için eleştirdim yeteneksiz diye değil. transfer olmak için salak salak bir ton alakasız secimler yaptı en az 10 golümüzü yedi bu yıl.
Aga niye hep benim yazdığımı alıntı yapıyorsun başkalarına cevap verirken
sent via GSC
15/16 da Hamburg 2 Milyona sattı Celta Vigo ya. Aynı Sezon Melo yerine Bilali aldık biz.CHILEdeki diaz fena herif degil