Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDbkLT2WAAA4-eq

Transfer canavari dursun basgan

Ben neden alindidan çok neden 5 yıl sözleşme diyorum, adamlar tutmadı ve gitmiyorlar. Bir de o devre arası aldığımız hiçbir adam tutmadı bu tesadüf olamaz bence bunun adı başarısızlık.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya sözleşmeler ağırlıklı olarak 5 yıl veya 4 yıl..Genç oyunculara her takım en az 4 yıl imzalar.Telles de gayet tuttu.Onti veya Hajro ayrı.Onlar başlı başına hataydı.

Sen de bi acayipsin ha Garry ye iyi topçu diyorsun Bruma yı beğenmiyorsun beyinsiz diyorsan.

Bruma beyinsizse Garry nin kafası tamamen boştur.

sent via GSC
Bruma yı bencil olduğu için eleştirdim yeteneksiz diye değil. transfer olmak için salak salak bir ton alakasız secimler yaptı en az 10 golümüzü yedi bu yıl.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Sneijder'i elestirdigim zaman bana saldiranlar nedense son 2 sayfadir Galatasaray'i yerin dibine sokan sahisa sessiz kaliyorlar

imbula aslında tam aradığımız orta saha ya. adam sahayı muazzam derecede iyi parselliyor

Bruma yı bencil olduğu için eleştirdim yeteneksiz diye değil. transfer olmak için salak salak bir ton alakasız secimler yaptı en az 10 golümüzü yedi bu yıl.

Zaten bir gol olasılığımız oluştu ise bunu Bruma'ya borçluyuzudur başka hücum planımız olmadığı için o yüzden gayet de hakkıdır. Şöyle bir takımda Bruma'yı eleştirmek akıl işi değil adam topla kontraya çıkıyor, takım arkadaşları normal koşu ile ona yetişemiyor acaba sen o sahada olsan ne düşünürsün çok merak ediyorum?

Tam benim diyeceğimi yazacağımı Uğur yazmış üstümde cevap olarak.

sent via GSC

---------------muslera-----------------
tete------maicon---vida--------clichy
---------lemina------asamoah---------
--lens-------belhanda-----konoplyanka
-----------------gomis----------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt