- 11 Haziran 2015
- 39.669
- 28.138
- 2.193
İyi diyorsun da renktaş, başkan tam bir soru işareti.![]()
RAHAT OLALIM

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi diyorsun da renktaş, başkan tam bir soru işareti.![]()

Kiralık sözleşmesinde opsiyon mu ne varmış bizim Donk'a koyduğumuz gibi. Zorunlu olarak alındı yani satılacak.
izleyince vazgecmistir rennesCavanda, Fransa'dan bir takıma gitmiyor muydu
![]()
Şu adamlarla ilgilenmemiz dahi birşeylerin değiştiği açıkca görülüyor. Geçen sene ile kıyaslarsan göreceksin ki ben şuanda alınan adamlarında çok kaliteli olduğunu düşünüyorum.Alınmayacak kiÇok güzel bir hava var burada o gelecek bu gelecek felan ama başkan nede olsa Dursun Özbek.
Bize de zorunlu opsiyon koydururlar olursa egerBu arada olursa Konoplyanka da kiralık oluyor. Yeni transfer olduğu için ikinci kez bonservisiyle transfer yapamıyor.
Fazla ciddiye alinacak birisi degil bence, sagdan soldan okudugu haberleri duyummus gibi paylasiyor.@akinanli kim bilen varmi? Lemina'da sorun yoksa bitti diyor bundesliga'dan bi yildiz gelecek hücumcu falan diyor.
Yapabiliyor.Bu arada olursa Konoplyanka da kiralık oluyor. Yeni transfer olduğu için ikinci kez bonservisiyle transfer yapamıyor.
İhityaca göre sıralayacak olsam İmbula>Asamoah>Lemina gelir.Bu üçünden hangisi gelirse gelsin bizim uyuz orta sahaya çağ atlarız orası ayrı
Şu adamlarla ilgilenmemiz dahi birşeylerin değiştiği açıkca görülüyor. Geçen sene ile kıyaslarsan göreceksin ki ben şuanda alınan adamlarında çok kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Fazla ciddiye alinacak birisi degil bence, sagdan soldan okudugu haberleri duyummus gibi paylasiyor.
Kendisi Norvecte yasayan bir buzhokeyi oyuncusu ayrica.
Cavanda, Fransa'dan bir takıma gitmiyor muydu
![]()
valencia duyumunun kaynağını vermedin hala rengim
Çeptalk
Bruma'nın bencil olduğuna inanmıyorum evet oyun zekası noktasında eksiklikleri olabilir ki bu çok normal ama biz de böyle görünmesinin nedeni takım arkadaşlarına hem güvenmemesi hem saygı duymaması ki bundan dolayı onu suçlayamayız evet Bruma onlardan iyi bir futbolcuydu, tıpkı Sneijder gibi.Bruma bencilligi ve tercih hatalari disinda, iyi bir takim oyuncusu (daha) olamadi. Bireysel anlamda harikalar yaratan, ama takim arkadaslarinin oyunua destek olmayan bir oyuncu. Kollektif anlamda bakmak lazim olaya, Sneijder, Podolski, Selcuk, Eren bu adamlar hücum silahlarimiz, onlarin bruma´nin hizina yetismesi mümkün degil. Bir Yasin yetisiyordu, ama ikisinin de kollektif düsünce, ve son paslari arizali oldugu icin bundan hic kapital cikaramiyorduk.
Yani takima uygun bir parca degildi.
Aslinda bu durumda yapilacak en son is brumayi göndermek. Ama adam kalmak istemiyordu, bizimkilerde dünden raziydi. Maalesef digerleri kaldi. Bunlardan simdi 1-2´sini daha gönderip, daha effektif ve basarili olabilecek bir kadro kurmak tudorun görevi.