Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki 5 milyon'luk bir oyuncu degil

Oynadigi kötü futbolda ortada,artik ayrilik vakti geldi

Misyonunu tamamladi,bundan sonrasi her Mac isliklanmak ve küfür yemektir cunku yaslandi kafa kaliteli isler düsünüyor ama fizik bitik oldugu icin yapamiyor

Türkiye için 5 Milyonluk oyuncu.

Benim de arkamda Bilal/Selçuk - Tolga oynasa bende şeyime takmazdım açıkcası.

Yeni orta sahalar ile Gomis'i gol kralı yapacak şüphesiz.

Vainqör fazla görev adamı lemina yı istiyorum yada imbula

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa da 5 milyon veren olmaz dedigin bir oyuncuyu biz neden 5 milyon veriyoruz
Avrupa takımları çok daha doğru ve iyi yönetildiğine göre Galatasaray'ın enayi yerine konulduğu kabul edilmiş oluyor

Gomis'in imza parasına takıldık hepimiz ama Sneijder bizim oyuncumuzken sözleşme yenilediğinde yine 1.3 m € her yıl imza parası aldı :D Kimse bir şey demedi neden? Çünkü dünya yıldızı

İşte ülkemizde ki bu dünya yıldızı hastalığına acayip derece de gıcık oluyorum

Daha büyük skandal

Yillik 5 milyon ödedigimiz sözlesmeli oyuncumuz mekan actigi icin 1 hafta gec katiliyor kampa

Uruguay'dan 1 günlük yolculuk ile gelen Muslera ise kampta

Skandallık bir şey göremiyorum ortada Arda adam kafasına göre gelmemezlik yapmıyor kulüp td razıysa ortada sorun yoktur.

Türkiye için 5 Milyonluk oyuncu.

Benim de arkamda Bilal/Selçuk - Tolga oynasa bende şeyime takmazdım açıkcası.

Yeni orta sahalar ile Gomis'i gol kralı yapacak şüphesiz.

4. Yildizi kazandigimizda muhtesem performans sergilerken önünde umut,solunda Yasin,arkasinda selcuk,saginda sabri,stoperde semih oynuyordu

Aradan 2 yil gecti yani sende geriledigini,yetersiz oldugunu Kabul ediyorsun

Ben bu taner karamanı döverim. Adam pepeyi övcem diye gomis le belhanda yı itin göt.ne soktu

--------------------------Muslera-------------------

Corchia--------Maicon---------Serdar------Linnes/Carole

------------Vainqueur-----------Lemina----------------------

Yasin/Rodrigues-------Belhanda----------------Konoplyanka

-------------------------Gomis---------------------------------

Şu kadroyu kursunlar ben fitim.Sneijder yolcu gibi duruyo dursunun bugün yaptığı açıklamlara bakarsak.Duruma göre Belhanda'yı ileri atıp orta sahayı 3leyebiliriz Selçuk/Tolga'dan birini kullanarak

Son düzenleme:
4. Yildizi kazandigimizda muhtesem performans sergilerken önünde umut,solunda Yasin,arkasinda selcuk,saginda sabri,stoperde semih oynuyordu

Aradan 2 yil gecti yani sende geriledigini,yetersiz oldugunu Kabul ediyorsun

Arkasında Melo önünde Burak vardı.

Adam zaten 3-3.5 oynıcak olsa avrupada kalır.Bu mantıkla hiçbir oyuncu türkiyeye gelmez.İyi transfer,yıldız transfer istiyorsan avrupadan 1 fazla vermek zorundayız bunu kabul edelim önce.

Belhanda'yı da gereksiz buluyorum. Sneijder'in etrafına doğru düzgün adamlar doldur, 3 sene daha götürür. Belhanda'dan da çok daha fazla katkı verir. Belhanda'yı Tudor 5 maç sonra disiplinsiz diye keserse hiç şaşırmam valla. İnşallah yanılırım.

CseCI-_WgAA53N5.jpg

Son düzenleme:
Daha büyük skandal

Yillik 5 milyon ödedigimiz sözlesmeli oyuncumuz mekan actigi icin 1 hafta gec katiliyor kampa

Uruguay'dan 1 günlük yolculuk ile gelen Muslera ise kampta

Wes biyere gitmez knk. Kimsede protesto etmez. Catir catır oynar bu sezon. 1 aydır sabah aksam gitsin diye msj atıosun kapat artık bu mevzuyu :D

bu sene belki 2.stoper, 2.orta saha ve sag kanat gelmeyecek ama yönetimde dursun vizyonuna göre beklenmeyecek kadar iyi gelismeler oluyor

maiconu kimse olmayinca getirmisler. acerbiyi sonuna kadar istedik adamlar 10 milyondan asagi düsmemis olmayinca portodan ivan marcanoyu sordurmuslar o da pahali gelmis ( ki cok iyi stoperdir) denayer vs. böyle ivir zivir topcularida alamayacaklarina göre maicon iyidir iyi. bir ihtimal granqvist olabilirdi ama o da 86li , maicon 88

Yeri değil ama k bakmayın
Kombine alıcam
975846c703773561ae852970d9530932.jpg

Site 4 saatir böyle normalmi bendemi sıkıntı var deneyen varmı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

--------------------------Muslera-------------------

Corchia--------Maicon---------Serdar------Linnes/Carole

------------Vainqueur-----------Lemina----------------------

Yasin/Rodrigues-------Belhanda----------------Konoplyanka

-------------------------Gomez---------------------------------

Şu kadroyu kursunlar ben fitim.Sneijder yolcu gibi duruyo dursunun bugün yaptığı açıklamlara bakarsak.Duruma göre Belhanda'yı ileri atıp orta sahayı 3leyebiliriz Selçuk/Tolga'dan birini kullanarak
Bu kadroyu kursunlar arenada yatarım

????GALATASARAY????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt