Kulüp bulması için değil İbiza'da ticari mekan açmış ondan.
Daha büyük skandal
Yillik 5 milyon ödedigimiz sözlesmeli oyuncumuz mekan actigi icin 1 hafta gec katiliyor kampa
Uruguay'dan 1 günlük yolculuk ile gelen Muslera ise kampta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp bulması için değil İbiza'da ticari mekan açmış ondan.
Demek ki 5 milyon'luk bir oyuncu degil
Oynadigi kötü futbolda ortada,artik ayrilik vakti geldi
Misyonunu tamamladi,bundan sonrasi her Mac isliklanmak ve küfür yemektir cunku yaslandi kafa kaliteli isler düsünüyor ama fizik bitik oldugu icin yapamiyor
Avrupa takımları çok daha doğru ve iyi yönetildiğine göre Galatasaray'ın enayi yerine konulduğu kabul edilmiş oluyorAvrupa da 5 milyon veren olmaz dedigin bir oyuncuyu biz neden 5 milyon veriyoruz
Gomis'i hangi takım bu paralara alsa dalga konusu olur, eleştirilir.
Dursun'dan daha iyisi beklenmezdi zaten.

Daha büyük skandal
Yillik 5 milyon ödedigimiz sözlesmeli oyuncumuz mekan actigi icin 1 hafta gec katiliyor kampa
Hangi nedenle gec geliyor peki
Türkiye için 5 Milyonluk oyuncu.
Benim de arkamda Bilal/Selçuk - Tolga oynasa bende şeyime takmazdım açıkcası.
Yeni orta sahalar ile Gomis'i gol kralı yapacak şüphesiz.
MLS'e Akhisar'ı gönderelim de Sneijder şov yapsınLos angeles etrafına takım kurar sizde los angeles fc yi tutarsınız yeter da bıktırdınız ama fanboysluğun da bir sınırı var
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4. Yildizi kazandigimizda muhtesem performans sergilerken önünde umut,solunda Yasin,arkasinda selcuk,saginda sabri,stoperde semih oynuyordu
Aradan 2 yil gecti yani sende geriledigini,yetersiz oldugunu Kabul ediyorsun
Ben bu taner karamanı döverim. Adam pepeyi övcem diye gomis le belhanda yı itin göt.ne soktu
Belhanda'yı da gereksiz buluyorum. Sneijder'in etrafına doğru düzgün adamlar doldur, 3 sene daha götürür. Belhanda'dan da çok daha fazla katkı verir. Belhanda'yı Tudor 5 maç sonra disiplinsiz diye keserse hiç şaşırmam valla. İnşallah yanılırım.
Daha büyük skandal
Bu kadroyu kursunlar arenada yatarım--------------------------Muslera-------------------
Corchia--------Maicon---------Serdar------Linnes/Carole
------------Vainqueur-----------Lemina----------------------
Yasin/Rodrigues-------Belhanda----------------Konoplyanka
-------------------------Gomez---------------------------------
Şu kadroyu kursunlar ben fitim.Sneijder yolcu gibi duruyo dursunun bugün yaptığı açıklamlara bakarsak.Duruma göre Belhanda'yı ileri atıp orta sahayı 3leyebiliriz Selçuk/Tolga'dan birini kullanarak