Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransada 4 sezon 20 golden fazla atmis adam çekirdek kola parasina türkiyeye geleceğini düşünmüyorduk heralde. Fbjk medyasinin oyununa gelmeyelim...

Öyle demişsin de kadroda Selçuk var :crushed:

Söylentilere göre yaptim kadroyu. Muslera ve Selcuk´u yazmis ya 11´e Tudor :)

Selcuk oynayacaksa sadece 3´lü orta sahada oynatirim, onun disinda oynatmam.

Lemina ve Vainqueur gelirse, Selcuk da biraz nefes alir ve ileri cikabilir. Hem defansif anlamda da daha dengeli oluruz.

Lemina´nin top teknigi ve dikine oynamasi, Belhanda ile birlikte yaraticilik kismini örtebilir diye düsünüyorum.

Ama transferlere bi bakmak lazim. Konoplyanka filan diyorlardi. Hamleleri görelim de bi.

Yeri değil ama k bakmayın
Kombine alıcam
975846c703773561ae852970d9530932.jpg

Site 4 saatir böyle normalmi bendemi sıkıntı var deneyen varmı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de baktım sıkıntı yoktu? Tek mi alacaksın kombineyi bende almak istiyorum yanıma arkadaş bulamadım bir türlü.:DD

18c56afc6d047415494d62701b271e06.jpg

Aylik marsilyanin ödedigi paralar.. çok normal Turkiyeye getirmek için

Melo olmadan sampiyon olurduk yazmadim zaten

Arkasinda melo vardi diyorsun bende diyorum ki bu sezon podolski vardi önünde,solunda bruma vardi

Sneijder da gerileme yok demek mantikli degil hic kusura bakma

Yok tabi ;)

Besiktas Aboubakar'a 3.3 milyon euro ödedi gecen yil. Bunu konusan var mi? Yok.

Üstelik satin alma opsiyonu 10 milyon. Lorient'te 4 istiyormus. 14 milyon.Pazarlik yapsalar en iyi ihtimalle 10 milyona alirlar

10+3 milyon euro *3 yillik kontrat=19 milyon euro. Ligde 12 gol 4 asist yapmis. Hadi 1 milyon da bonus olsa 20ye gelir daha komisyon yok 21-22 yani kimse kandirmasin birbirini.

Gomis 4.2 milyon euro (imza ücreti yani komisyon icinde) * 3 + 2.5 milyon euro= 15.1 milyon euro. Bonuslarla birlikte 18 diyebiliriz 3 sene sonunda

Iki oyuncunun arasinda belki 7 yas var ama 3 yil icin Gomis daha ucuza kaciyor ve 1 sezon disinda hep 10 gol üstü atmis o da Ingiltere Ligini 7 golle bitirdigi sene.

Fransa'da en son 20 gol atmis ve Türkiye Ligi daha dandik bir lig oraya göre.

Hem sende bu para olacak ki bunlari alasin. Alacagin forvetin maliyeti ortada abi nereye ucuza alacaklarmis iyi forveti..

Bu kalitede adamlar Türkiye'ye niye gelsin para dışında 2 tane düzgün neden sayamaz kimse. Para para para yoksa da gelmez babasının hayrina gelmiyorlar ki sneijder bedavaya mi geldi, drogba falan. Bu adamlarin buraya gelmesi için ekstra paralar dönmesi gerekiyor Londra'da,Marsilya'da bilmemnerde yaşamak, göz önünde olmak varken buraya geliyorsa tek sebep paradir buda doğaldır, maliyecilik yapmak yanlış bu noktada

reis şöyle de bakmak lazım. Anthony modeste olduğunu düşün köln sana kal diyor 2m veriyor işte yarısı vergi falan 1 kalıyor eline
Çindeki takim geliyor 11 veriyor
Ben futbolcu olsaydim para benim için daha önemli olurdu
Bilmiyorum tabi bu olcude hic teklif almadim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt