Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde sneijder gibi oyuncu var ama
Yaşı ve kiloları ürpertiyor adamı
Ne oldu ise son 2 yılda oldu
Hamza ile yatmaya alışınca çorap söküğü gibi arkası
Pirandelli mancini dönemi ne kadar fitti sneijder
De Marke Sports @demarkesports
GS takım doktoru Yener İnce: "Gomis'in bazen sebebi ortaya konulamayan bayılma atakları oluyor. 2002'den bu yana tüm raporları elimizde."
İnce: "Hem İngiltere hem Fransa Futbol Federasyonları, ayrıca UEFA nezdinde tüm karşılaşmalarda oynayabilir raporu var.”
Ben takilmiyorum göbekli denmesine, sonucta Semihe Sabriye gerizekali veya mal diyoruz, Dursuna da gerizekali ve hain falan diyoruz, Aysala botokslu deniyor, Terime de parator tarator falan deniliyor.
Pek takilmamak lazim bunlara bence. Ha takiliyorsa da hic birine kötü bir "lakap" ya da yakistirma kullanilmamali o zaman tamamen.
Sizin gibileri mutlu etmek imkansızMaaş skalasını belli bir standarda oturtmadığın sürece borç falan kapanmaz.
Şimdi bjkyi hiç sevmem ama bu konuda takdir ediyorum
Ayrıca takım yaşını aşağı çekicez demişlerdi gelen adamlara ve ismi geçenlerin bir çoğu 30 yaş ve üstünde.Genç oyuncu almak akıllarından geçmiyor sanırım
#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
Galatasaray kendi Bruma'sını kendi bulma peşinde. O nedenle 1-2 tane düşük maliyetli, yüksek potansiyelli genç oyuncu transferi görebiliriz. -selman ozturk
bu çomar zihniyeti eleştiriyi kaldıramadığı için karalama diyebiliyor ancak
Vasfi adam gibi adamdir
Yapma lutfen
Bek için sadece Corchia ismi geçiyove sol bek için Clichy yattıysa eğer neredeyse ismi geçen adam yok. Tek bi bek transfer etme hakkınız olsaydı siz sol bek mi sağ bek mi alırdınız? Ben Carole izlemek yerine Linnes'i tercih ederdim şahsen.
Nerden bilionAsamoah ve Vainqeur h.o
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi