Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp Doktoru Yener İnce: Gomis'in futbol oynamasına engel bir şey söz konusu değil. Bayılmalar olabilir. Bize sürpriz tablo olmayacak.

Elimizde sneijder gibi oyuncu var ama
Yaşı ve kiloları ürpertiyor adamı
Ne oldu ise son 2 yılda oldu
Hamza ile yatmaya alışınca çorap söküğü gibi arkası
Pirandelli mancini dönemi ne kadar fitti sneijder

Wenzel’le temmuz başında anlaşılırken, sözleşmesine ‘1 aylık deneme’ maddesi koyan Özbek yönetimi, bu özel maddeyi kullanarak Alman kondisyoneri takımdan gönderdi. Sarı-Kırmızılılar’ın İsviçre ve Danimarka kampında takımı çalıştıran 49 yaşındaki antrenör hakkında böyle bir kararın alınması ise camia içinde şaşkınlık yarattı.

OYUNCULAR MI İSTEMEDİ?
Özbek yönetiminin, hazırlık maçlarında futbolcuların diri bir görüntü sergilemesine rağmen kondisyonerini göndermesi pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Wenzel’in yaptırdığı ağır yükleme idmanlarının bazı futbolcuların tepkisini çektiği ve takım içi huzurun bozulmaması için Alman kondisyonerle yolların ayrıldığı öne sürüldü

----------------------------------------------------

Nasuhi Sezgin'in demeci aynen şöyle:

“Takım da işte zaman zaman, daha önce de söylediğim gibi, birtakım puanları kaybetti. Bilerek kaybetti. Başka taraflardan gelen telkinlerle kaybetti. Dolayısıyla bu bir yarış, böyle devam edecek”

ek olarak
2016-2017 Sezonunda Beşiktaş Lehine Hakem Kararları - Galatasaray Sozluk

2016-2017 sezonu ile ilgili parçaları birleştirmek yeterli bence.

De Marke Sports‏ @demarkesports
GS takım doktoru Yener İnce: "Gomis'in bazen sebebi ortaya konulamayan bayılma atakları oluyor. 2002'den bu yana tüm raporları elimizde."
İnce: "Hem İngiltere hem Fransa Futbol Federasyonları, ayrıca UEFA nezdinde tüm karşılaşmalarda oynayabilir raporu var.”

Ben takilmiyorum göbekli denmesine, sonucta Semihe Sabriye gerizekali veya mal diyoruz, Dursuna da gerizekali ve hain falan diyoruz, Aysala botokslu deniyor, Terime de parator tarator falan deniliyor.

Pek takilmamak lazim bunlara bence. Ha takiliyorsa da hic birine kötü bir "lakap" ya da yakistirma kullanilmamali o zaman tamamen.

Yener İnce:Son 15 yıldaki kontrollerinde saptanmış bir kalp rahatsızlığı yok. yine de kontrat düzeyinde her önlemi aldık

De Marke Sports‏ @demarkesports
GS takım doktoru Yener İnce: "Gomis'in bazen sebebi ortaya konulamayan bayılma atakları oluyor. 2002'den bu yana tüm raporları elimizde."
İnce: "Hem İngiltere hem Fransa Futbol Federasyonları, ayrıca UEFA nezdinde tüm karşılaşmalarda oynayabilir raporu var.”
DDf4yuYXsAEoHRu.jpg

Galatasaray kendi Bruma'sını kendi bulma peşinde. O nedenle 1-2 tane düşük maliyetli, yüksek potansiyelli genç oyuncu transferi görebiliriz. -selman ozturk

Ben takilmiyorum göbekli denmesine, sonucta Semihe Sabriye gerizekali veya mal diyoruz, Dursuna da gerizekali ve hain falan diyoruz, Aysala botokslu deniyor, Terime de parator tarator falan deniliyor.

Pek takilmamak lazim bunlara bence. Ha takiliyorsa da hic birine kötü bir "lakap" ya da yakistirma kullanilmamali o zaman tamamen.

Bence böyle olmalı zaten. Kendimi de dahile derek söylüyorum başta Galatasaray futbolcuları, hocaları ve yöneticileri olmak üzere aslında hiç kimsenin kişilik haklarına saldırı olacak şekilde hakarete ve lakap takılmasına izin verilmemesi lazım.

Ama adam herkesi en ağır şekilde eleştirme hakkına sahip olacak.

Maaş skalasını belli bir standarda oturtmadığın sürece borç falan kapanmaz.
Şimdi bjkyi hiç sevmem ama bu konuda takdir ediyorum
Ayrıca takım yaşını aşağı çekicez demişlerdi gelen adamlara ve ismi geçenlerin bir çoğu 30 yaş ve üstünde.Genç oyuncu almak akıllarından geçmiyor sanırım

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
Sizin gibileri mutlu etmek imkansız

Bruma alındığında genç oyuncuya o kadar para mi verilir dediniz
Yok efendim bizim takım futbolcu geliştirme takımımi şampiyonluğa oynayan takim istiyoruz dediniz

Yıldız almayınca ucuza kaçınca yok efendim bunlar vizyonsuz dediniz
Takımın marka değerini düşürdünüz dediniz

Şimdide yıldız oyuncu alınca da yok efendim o kadar para mi verilir bilmem ne

Sizin gibiler mutlu olmayı bilmez

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray kendi Bruma'sını kendi bulma peşinde. O nedenle 1-2 tane düşük maliyetli, yüksek potansiyelli genç oyuncu transferi görebiliriz. -selman ozturk

Maliyetini bilmem de yüksek potansiyeli genç kanat oyuncu arıyorlarsa mutlaka Charlie Musondayi almaları lazım

Asamoah ve Vainqeur h.o

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bek için sadece Corchia ismi geçiyove sol bek için Clichy yattıysa eğer neredeyse ismi geçen adam yok. Tek bi bek transfer etme hakkınız olsaydı siz sol bek mi sağ bek mi alırdınız? Ben Carole izlemek yerine Linnes'i tercih ederdim şahsen.

Bek için sadece Corchia ismi geçiyove sol bek için Clichy yattıysa eğer neredeyse ismi geçen adam yok. Tek bi bek transfer etme hakkınız olsaydı siz sol bek mi sağ bek mi alırdınız? Ben Carole izlemek yerine Linnes'i tercih ederdim şahsen.

corchia sağ
linnes sol

yeter bu senelik uefadayız zaten seneye şampiyon olursak çakarız bir sol bek gelişme gösteremezse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt