Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6e4311b1b1b043cdbea69afc6fe79e31.jpg

vergilerle beraber kac peki?
2 milyonu gececegini sanmiyorum

sneijder kalıyor zaten boşuna fanboysluk peşindesiniz los angeles ada ocakta gidebilirmiş mls o zaman başlıyor gitme durumu yok şuan haftalardır oraya buraya sardırıyorsunuz gidecek diye

Sneijder gidiyor kardeş. Konoplyanka geliyorsa veya isteniyorsa, gidiyor demektir.

sneijder kalıyor zaten boşuna fanboysluk peşindesiniz los angeles ada ocakta gidebilirmiş mls o zaman başlıyor gitme durumu yok şuan haftalardır oraya buraya sardırıyorsunuz gidecek diye

Tam tersi gitsin diye saldiriyorsunuz asil siz.

Fit bir Sneijder bu ligin hala üstünde olan bir yildizdir bu kadar basit. Tuna bir kac sayfa önce paylasmisti 1 ay sonra kondisyoneri kovmus bir takimiz biz. Tüm takimin kilo sorunlarini ortaya döken bir analiz vardi bu kis. Semih Yasin ve Bruma disinda herkesin fazlasi vardi, Muslera'nin bile.

Hedef yok, adam akilli calisma yok (riekerink de de suc cok bu konuda sevmeme ragmen demeliyim bunu). Hedefi olan bir takimda oyuncular bir baska oynar bir baska calisir.

ben özellikle konopylanka transferini isterim eger gelirse yaglı surata küfür seviyemi 1 tık azaltacam schalkenin yeni hocası istemiyor diyorlardı

Türkiye'deki basın yüz karası. Tv'siyle,gazetesiyle. Al birini vur ötekine. Haber olsun diye kendilerini satarlar.

Bu sezon yapılacak olan transferler gerceklesirse oluşacak olan kadro Avrupa Ligi'nin en buyuk favorisidir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro o kadar leş ki 2 orta saha 1 stoper 1 sol bek 1 sağ bek 1 sağ kanat 1 yedek forvet lazım :D
Sağ ve sol bek ile en az 1 orta saha gelecek gibi diğer bölgelere takviye yapamayız herhalde

Konoplyanka da gelırse sneijder kalsın mı ?

Ben Belhandanın gelmesini yanlış buluyorum. Konoplyanka ve Leminayı alıp Sneijder tutulmalıydı bence. Şimdi işler değişti, bize kesinlikle kanat lazım. Iyi bir sağ kanat bulamıyorsak, Konoplyanka gelmeli. Zaten istenmesi bile Sneijderin gideceğini gösteriyor.

Aralarında en önemli transfer Lemina. Bu çocuk gelirse, herseye bakış açım değişebilir. Ama Sneijderi UEFA Avrupa Ligi öncesi göndermek resmen bizim orda başarımızı baltalamaktır.

Tam tersi gitsin diye saldiriyorsunuz asil siz.

Fit bir Sneijder bu ligin hala üstünde olan bir yildizdir bu kadar basit. Tuna bir kac sayfa önce paylasmisti 1 ay sonra kondisyoneri kovmus bir takimiz biz. Tüm takimin kilo sorunlarini ortaya döken bir analiz vardi bu kis. Semih Yasin ve Bruma disinda herkesin fazlasi vardi, Muslera'nin bile.

Hedef yok, adam akilli calisma yok (riekerink de de suc cok bu konuda sevmeme ragmen demeliyim bunu). Hedefi olan bir takimda oyuncular bir baska oynar bir baska calisir.

uğur karakullukçu yu linç etmediniz mi ben yoktum deme şimdi aynı zihniyet. takımda hedef yoktu çalışma yoktu diyorsun hergün tudora sövüyorsun nasıl iş bu adam geldiğinden beri afedersin ama köpek gibi çallıştırıyor takımı niye sallıyorsun bu adama hergün sneijderle arası iyi de demeyelimde çok iyi değil diyemi?

Yanliz,Belhanda resimlerde bu ligi yıkıcam der gibi degil mi,bana mi oyle geliyor cok pis sırıtıyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger bi 3.Avruoa kupasını alacaksak böyle kafa kırık taraftarla çoşan adamlarla aliriz... gomis belhanda...

Havalarda cok sıcak ama bazı arkadaslar daha cok terliyor!!1

Österdursun sevenler :D transferleri gördükçe nerden eşleştik bunlarla diyordur

Eğer tüm takım büyük maçlarda kötü oynadığı için Sneijderi eleştirmeyeceksek Selçuku da eleştirmeyelim o zaman.

Eleştiren de ikiyüzlünün tekidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt