Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube ilk golde atalayın asiste dikkat..şahane..2.golde de ortasahada önü boş olan arkadaşına topu aktarıyo...

Vallahi oyle gozukuyor ki tudor cogu seyi sineye cekecek.

Takimda gitmesi gereken en az 15 oyuncu var ve bunlarin ne oldugunu subat ayindan beri gordu/biliyor. Bilmediklerini de gittigi yerdr izlemis olmasi raporlarini gormus olmasi lazim (hoş kiraya verdigimiz gencler oynamis mi diye adam gondermiyoruz ya neyse)

Mesela takim kafadan cok gol yiyor diye analizde bulunuyor kanatlardan orta gelince defans hattinin komple enkaz oldugu gercegini goremiyor.

Sabri-podolski-bruma-josue disinda su anlik takimda gidecekler konusu mechul. Semihin 34 yasindaki love karsisinda madara olmasindan zevk almis gibi. Veya selcugun yil boyunca ceza sahasinda surekli egilip rakibi bos biraktigini bu adam gormemis olamaz.

15 Oyuncuyu gönderip, kimleri yazacaksin kadroya ? Ahmet Calik Genclerde ligin en az gol yiyen takimin kilit adamiydi geride mesela... Cöp dedigimiz adamlarin cogu, ligde rakiplerimizin yildiz futbolculari.

Tudor´un teshisi:
1 = Takimda vurdumduymazlik, ve hocaya itaatsizlik, futbolcuya göre kurulan düzen var
2 = Kalite sorunu var

Yani diyorki. Bana yeterki kaliteli transferler gelsin, takimi itaatsizlige iten topcular gitsin, ben bu ligi kazanirim.

Cöp dedigimiz topcularin cogu hoca ne görev veriyorsa, onu yapiyorlar, yada yapmaya calisiyorlar. Bu yüzden zarar görmüyor adam, cünkü oynadigimiz rakiplerin kalitesi de ortada. Mesele sadece kalite degil, yoksa IBB´nin icinden gecmemiz gerekirdi, 4 yememiz degil.

Takim olmamiz lazim, tudor onun icin cabaliyor.

Son düzenleme:
o gencler gitmiyo mu harbiden kampa
Bilmiyoruz ki hicbirsey belli degil ama getirilse bile bu cocuklar unutulacak eminim her sene bir tanesi isik saciyor umutlaniyorum lan diyorum yoksa ama sonra hepsi digerleri gibi yok olup gidiyor.

Tudor yonetime s.karim yildizina da lig durumuna da burada saf yetenekli gencler var sneijder-selcuk alayip postalanip bunlar oynayacak 10. olacagiz sene sonunda ligdeki durumdan ziyade 2 sene sonranin yildizlerinu yaratiyoruz desin sirtimda tasirim. En azindan surekli gencler oynamaz ama sene sonu 3 tanesini a takim seviyesine cikaririz.

Ama gidiyoz 30 yasindaki karpuzcu donktan medet umuyoruz.
Tarik evet eskisehirde guzel isik verdi izledigim maclarda solbeke evrilmis yardiriyor basiyor ama hala kiz gibi kampta denesin tabiki ama donk denen herife gicigim. Maicon-serdar-ahmet-koray-semih 5lisinden semihte 4 ay boyunca madara olmasi disinda ne gordu de neresini deneyecek.

Su cocuklari kullnmayacaklarsa avrupaya kiraya versinler acilen hemde. Hagiye mi veriyorlar napiyorlar bilemem grup halinde oynatmak sarti ile 2.ligler olur hoanda- danimarka ligleri son siradaki.takimlar olur. Ispanya 3bile olur fark etmez yeterki oynasin gelissinler farkli kulturleri edinsinler

15 Oyuncuyu gönderip, kimleri yazacaksin kadroya ? Ahmet Calik Genclerde ligin en az gol yiyen takimin kilit adamiydi geride mesela... Cöp dedigimiz adamlarin cogu, ligde rakiplerimizin yildiz futbolculari.

Tudor´un teshisi:
1 = Takimda vurdumduymazlik, ve hocaya itaatsizlik, futbolcuya göre kurulan düzen var
2 = Kalite sorunu var

Yani diyorki. Bana yeterki kaliteli transferler gelsin, takimi itaatsizlige iten topcular gitsin, ben bu ligi kazanirim.

Cöp dedigimiz topcularin cogu hoca ne görev veriyorsa, onu yapiyorlar, yada yapmaya calisiyorlar. Bu yüzden zarar görmüyor adam, cünkü oynadigimiz rakiplerin kalitesi de ortada. Mesele sadece kalite degil, yoksa IBB´nin icinden gecmemiz gerekirdi, 4 yememiz degil.

Takim olmamiz lazim, tudor onun icin cabaliyor.

Bak yine ayni noktaya geldik. Ahmet dedigimiz oyuncu itaatsizligin kralini yapmis bir oyuncu. Yilmaz vural bizi zorluyor gitsin diye baskanina cikmis oyuncu bunlar mi yani kalsin bunlarla yaparim dedigi adamlar.

Hakan balta misal ne itaatsizlik yapmis hocaya istemedi. Josuede itaatsizlik yapti galiba.

Kalite sorunu ise kalitesiz yerler kabak gibi ortada. Sag acik-sagbe-orta saha iki tane hemde. On libero bitanesi yiyici. Tudor varken de ayniydi tudor yokken de 2 sene once de. Ee naptik biz sadece yer doldurduk. Ama brumanin yerini dolduramadik. Josuenin yerini iyisiyle doldurduk. Chedjounun yerini keza oyle.
Ee defans sorunu halloldu yani tek bir adamla. Verdigi gorev nasildi acaba todurun semih sen loveye karsi da adebyora karsi da dunyaya rezil olacaksin bu olmali.

Kalitesizligi 2.plana koyduysa zaten lige hic baslamayalim. Dedigim noktaya geliyoruz cunku tudor kendi takimini kuruyor zannediliyor ama onune getirileni uyguluyor. Hoca olmak bu sivri bu gitsin ile olmaz olamaz. Dunya furbolunda yer edinmis iki adam bir araya gelip orta yolu bulamiyorsa zaten ertesi gun ikisini de kapinin onune koymak gerekir. Biri sana daha birsey veremez digeri her oyundan cikarken bakan oyuncuyu bir daha kadroya almaz. Tudor kendini bielsaliga kaptirmis anladigim kadariyla 5.haftada 2maglubiyet alirsin 2 tane kritik adamin sakatlanir tudor istifa sesleri hemen baslar durduramazsin daha bir bakmissin norvec liginde dusmeme mucadelesi veriyorsun

Ben tamamen Semih çöpüne odaklandım artık o gitmeden huzur yok

HTC 10

Volkan şen ile ilgileniyormusuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ESPN'e göre Sneijder G.Saray'da kalıyor. Los Angeles FC ile 3 yıllık-8M Euro'luk kontrat imzalayan Sneijder 2017'in sonunda takıma katılcak.

Sneijder'e yönetim ve hocanın takma sebebi taktiğe uymaması mı maliyeti mi itaatsizlik mi bir karar verin. Her dakika başka bahane.

Adam 33 yaşıma kadar bir tane hocası ve takımıyla bu anlamda sorun yaşamamış ama itaatsizlik yapıyormuş şimdi.

Vay be daha dün gibi aklımda ilk okul 4 deydim o zamanlar.
ef64f4f380f77ae477268617f80c0c8d.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bende askerden yeni gelmistim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanat, orta saha ve bek gelmeden rahat yok. Bu eksikler giderilmeden sağlam bir oyun oynamamız bence zor.

Benim icin Sneijder kalsa da olur kalmasa da olur

Iyi bir takim kuruyoruz Sneijder kaliteli adam katkisi olabilir fakat son 2 sezondur yasadigi düsüs ortada

Sosyal medya yikilirken,izinim bittikten sonra kampa katilacagim aciklamasi beklenirken mekanindan canli yayin yapmasi,hic birsey olmamis gibi davranmasi Galatasaray taraftarina saygisizliktir

Sneijder'e yönetim ve hocanın takma sebebi taktiğe uymaması mı maliyeti mi itaatsizlik mi bir karar verin. Her dakika başka bahane.

Adam 33 yaşıma kadar bir tane hocası ve takımıyla bu anlamda sorun yaşamamış ama itaatsizlik yapıyormuş şimdi.
Nasıl yaşamamış yaşamasaydı inter den nasıl alacaktın? Aldığında 6 aydır top oynamıyordu adam.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt