- 2 Temmuz 2011
- 132.708
- 55.610
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi oyle gozukuyor ki tudor cogu seyi sineye cekecek.
Takimda gitmesi gereken en az 15 oyuncu var ve bunlarin ne oldugunu subat ayindan beri gordu/biliyor. Bilmediklerini de gittigi yerdr izlemis olmasi raporlarini gormus olmasi lazim (hoş kiraya verdigimiz gencler oynamis mi diye adam gondermiyoruz ya neyse)
Mesela takim kafadan cok gol yiyor diye analizde bulunuyor kanatlardan orta gelince defans hattinin komple enkaz oldugu gercegini goremiyor.
Sabri-podolski-bruma-josue disinda su anlik takimda gidecekler konusu mechul. Semihin 34 yasindaki love karsisinda madara olmasindan zevk almis gibi. Veya selcugun yil boyunca ceza sahasinda surekli egilip rakibi bos biraktigini bu adam gormemis olamaz.
Bilmiyoruz ki hicbirsey belli degil ama getirilse bile bu cocuklar unutulacak eminim her sene bir tanesi isik saciyor umutlaniyorum lan diyorum yoksa ama sonra hepsi digerleri gibi yok olup gidiyor.o gencler gitmiyo mu harbiden kampa
Su an takimda atalay gibi orta acan bir oyuncu yok. Josueye yillik 750 bin ve kiralama ucreti verene kadar 20 tane ozan ve atalay oynatiyorsun.YouTube ilk golde atalayın asiste dikkat..şahane..2.golde de ortasahada önü boş olan arkadaşına topu aktarıyo...
15 Oyuncuyu gönderip, kimleri yazacaksin kadroya ? Ahmet Calik Genclerde ligin en az gol yiyen takimin kilit adamiydi geride mesela... Cöp dedigimiz adamlarin cogu, ligde rakiplerimizin yildiz futbolculari.
Tudor´un teshisi:
1 = Takimda vurdumduymazlik, ve hocaya itaatsizlik, futbolcuya göre kurulan düzen var
2 = Kalite sorunu var
Yani diyorki. Bana yeterki kaliteli transferler gelsin, takimi itaatsizlige iten topcular gitsin, ben bu ligi kazanirim.
Cöp dedigimiz topcularin cogu hoca ne görev veriyorsa, onu yapiyorlar, yada yapmaya calisiyorlar. Bu yüzden zarar görmüyor adam, cünkü oynadigimiz rakiplerin kalitesi de ortada. Mesele sadece kalite degil, yoksa IBB´nin icinden gecmemiz gerekirdi, 4 yememiz degil.
Takim olmamiz lazim, tudor onun icin cabaliyor.
Volkan şen ile ilgileniyormusuz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ESPN'e göre Sneijder G.Saray'da kalıyor. Los Angeles FC ile 3 yıllık-8M Euro'luk kontrat imzalayan Sneijder 2017'in sonunda takıma katılcak.
Bende askerden yeni gelmistimVay be daha dün gibi aklımda ilk okul 4 deydim o zamanlar.
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Nasıl yaşamamış yaşamasaydı inter den nasıl alacaktın? Aldığında 6 aydır top oynamıyordu adam.Sneijder'e yönetim ve hocanın takma sebebi taktiğe uymaması mı maliyeti mi itaatsizlik mi bir karar verin. Her dakika başka bahane.
Adam 33 yaşıma kadar bir tane hocası ve takımıyla bu anlamda sorun yaşamamış ama itaatsizlik yapıyormuş şimdi.