Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Comolli gibi bir adam lazımdı bize. Gereken transferleri 2-3 hafta içinde veya daha erken bitirebilirdik öyle birisiyle. Cengiz tecrübesiz.

Ali Koç'un kendisi bile açıklamıştı 1 ay boyunca evrak işlerimiz var

Finansal olarak kulübün son durumunu görmek için vs

Yani bu işler dışardan bakıldığı kadar kolay değil
1 yıldır hazırlık yapıyoruz açıklamaları vardı,burda comolli övülüyor romantizmden başka bir şey değil

Bu Fenerliler var ya bayağı uçmuş, hâlâ "Ali Koç ile güzel günler" diye saçma saçma hayaller kuruyorlar.

Bugün iş yerinde bir Fenerlilyle karşılaştım aylar sonra ilk defa. Adam kendini öyle kaptırmış ki Yerry Mina ile in protokol imzalamışız ama uymadıkları için 13 Milyon € gelecek. 3 Temmuz kupasından 50 Milyon € tazminat gelecek dedi.

Ben de gelir gelir sen bekle dur dedim.

sent via GSC

Bu Fenerliler var ya bayağı uçmuş, hâlâ "Ali Koç ile güzel günler" diye saçma saçma hayaller kuruyorlar.

Bugün iş yerinde bir Fenerlilyle karşılaştım aylar sonra ilk defa. Adam kendini öyle kaptırmış ki Yerry Mina ile in protokol imzalamışız ama uymadıkları için 13 Milyon € gelecek. 3 Temmuz kupasından 50 Milyon € tazminat gelecek dedi.

sent via GSC
Can,temmız bitecek bu Max Meyer neden hala boşta?

sent via GSC

Mesaiden sonra ben de gidip 10 milyon euro yatıracağım deseydin.

1 yıldır hazırlık yapıyoruz açıklamaları vardı,burda comolli övülüyor romantizmden başka bir şey değil
Ali Koç' u, Comolli' yi, Cocu' yu övmek için de yermek için de çok erken. Alelacele hamleler yapmıyor olmaları FB adına olumlu şu an için, sadece bunu diyebilirim; bakalım göreceğiz marifetlerini...

Eski çamlar bardak oldu. Bundan sonra kulüplerin hepsi bin düşünüp bir hamle yapmak zorunda...

sent via GSC

O para gelme işini fikret orman soktu milletin kafasına hatırlarsanız gomez başka takıma giderse zengin oluyorlardı ? keza talisca içinde aynisini dedi

Ergün Penbe: "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş şampiyonluğun en güçlü adayları." (DHA)

ub.msji

Eski mesajlarda bir arkadaş yazmış iyi kluplerin scout ekiplerini parayı basıp alicaksin diye katılıyorum kesinlikle. Arsenal mislintat örneği var başka da vardır

MS | Beşiktaş 1-1 Siofok
MS | İstanbulspor 1-1 Fenerbahçe

DhhTLojXcAEzVxS.jpg

Fener bu sene ilk 3 e giremez.Cocu ile filan şampiyonluk imkansız.Kadrosuda leş oğlu leş.Boş hayallere kapılıyor yine angutlar.Açıkçası ben geçen seneden daha kolay bi şampiyonluk bekliyorum.Beni endişelendiren cl.Bu kadroya defans, 8 numara, 10 numara şart.Tabi yedek hızlı bir forvette lazım.Bunlar kiralık formulu ile ne kadar çözülür muamma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt