Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Comolli gibi bir adam lazımdı bize. Gereken transferleri 2-3 hafta içinde veya daha erken bitirebilirdik öyle birisiyle. Cengiz tecrübesiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen kardeşim fenerin bitirdiği gibiComolli gibi bir adam lazımdı bize. Gereken transferleri 2-3 hafta içinde veya daha erken bitirebilirdik öyle birisiyle. Cengiz tecrübesiz.
aynen kardeşim fenerin bitirdiği gibi
1 yıldır hazırlık yapıyoruz açıklamaları vardı,burda comolli övülüyor romantizmden başka bir şey değilAli Koç'un kendisi bile açıklamıştı 1 ay boyunca evrak işlerimiz var
Finansal olarak kulübün son durumunu görmek için vs
Yani bu işler dışardan bakıldığı kadar kolay değil
1 yıldır hazırlık yapıyoruz açıklamaları vardı,burda comolli övülüyor romantizmden başka bir şey değil
Can,temmız bitecek bu Max Meyer neden hala boşta?Bu Fenerliler var ya bayağı uçmuş, hâlâ "Ali Koç ile güzel günler" diye saçma saçma hayaller kuruyorlar.
Bugün iş yerinde bir Fenerlilyle karşılaştım aylar sonra ilk defa. Adam kendini öyle kaptırmış ki Yerry Mina ile in protokol imzalamışız ama uymadıkları için 13 Milyon € gelecek. 3 Temmuz kupasından 50 Milyon € tazminat gelecek dedi.
Ben de gelir gelir sen bekle dur dedim.
sent via GSC
Bu Fenerliler var ya bayağı uçmuş, hâlâ "Ali Koç ile güzel günler" diye saçma saçma hayaller kuruyorlar.
Bugün iş yerinde bir Fenerlilyle karşılaştım aylar sonra ilk defa. Adam kendini öyle kaptırmış ki Yerry Mina ile in protokol imzalamışız ama uymadıkları için 13 Milyon € gelecek. 3 Temmuz kupasından 50 Milyon € tazminat gelecek dedi.
sent via GSC
Ali Koç' u, Comolli' yi, Cocu' yu övmek için de yermek için de çok erken. Alelacele hamleler yapmıyor olmaları FB adına olumlu şu an için, sadece bunu diyebilirim; bakalım göreceğiz marifetlerini...1 yıldır hazırlık yapıyoruz açıklamaları vardı,burda comolli övülüyor romantizmden başka bir şey değil
Bu Fenerliler var ya bayağı uçmuş, hâlâ "Ali Koç ile güzel günler" diye saçma saçma hayaller kuruyorlar.
sent via GSC
Ergün Penbe: "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş şampiyonluğun en güçlü adayları." (DHA)
siofok ne lanMS | Beşiktaş 1-1 Siofok
MS | İstanbulspor 1-1 Fenerbahçe
![]()