Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.691
- 24.942
- 3.093
Bence emreyi biz alacağız eren tolga tarık mesut hoca seçsin beğensin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğeri webaslanın bugün yayınlanmış selmanın haberi 2 gün önceninfeghouli incelmis gorunuyordu. hangisi dogru diyor bunlarin
Transferle ilgilinen bizde kimlerin olduğunu bilmiyorsun galiba.
Mustafa Cengiz pek ilgilenmiyor mesela okadar.
Kulüpte bir sürü kişi var transfer ile ilgilenen ve sorumlu olan kişiler arasında.
Commoli bence tamamen yanlış bir hamle ayrıca. Adam Türkiye'nin şartlarını bilmiyor. Bir iki transfer görüşmesi sona ile yaparak sportif direktörü olunmaz.
Bir fiko iki şimdi commoli.. karşı tarafın malını ilede övme huyuna kapılacaksın şükrü sende. Dünyada okadar çok daha iyi yönetilen kulüpler varken niye bu batmış rezil kulüplerin elemanlarını yüceltme peşindesin anlam veremiyorum açıkçası.
Alışkanlık belki de
Karşısındaki adam Lukaku olduğu için olabilir mi?Ben dünkü maçta ismi bizimle gecen Mirandayi beğenmedim. Belçika santraforu karşısında çok yavaş kaldı.. Yaşı zaten çok. Maliyeti de az olmaz. Gelmesini istemem.
Fiko konusuna artık değinmek istemiyorum. şans eseri veya hile yoluyla transfer işlerini pek örnek almak istemiyorum.Cengiz transferleri yapmadığını ben de biliyorum ama Comolli veya başkasını tutarak o ve Terim transferleri yapsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sen şu anki durumdan memnun musun Fatih? Açık konuş.
Ayrica ben Comolliyi övmedim öyle birisi kulüpte aktif olsaydı yıllardır çektiğimiz transfer dengesizliği bir şekilde çözebiliriz diyorum. Nazifoğlu veya Tanman gibiler çok mu iyiydi?
Fikoya gelince adamın hakkını verdim. Adam son bir kaç sezon ülkede iyi işler yaptı transfer konusunda. Feyz alabiliriz. Biraz objektif olalım.
sene 2014 gsnin türk telekomla sözleşmesi bitmişti 2 yıl şl de üst üste çeyrek final ve 2.tur oynayan takıma forma sponsoru bulunamadı alooooo
fb keza göğsüne forma sponsoru bulamadı kaç yıl sadece gs değil elbette
bunların sebeblerinden bi çıkarım yapmadan boş beleş sıkmak için mal olmak lazım anca zaten ohal mohal bahane diye
emre ç olayı falanda ayrı hikaye adam free transferdi
sow gibi balon transferleri de örnek vericeksek demba ba yı emenikeyi falanda verelim 20 milyona satın alan takım aynı oyuncuları beleş gönderiyo adam gelmiş sow diyor yaa
Comolli gibi bir adam lazımdı bize. Gereken transferleri 2-3 hafta içinde veya daha erken bitirebilirdik öyle birisiyle. Cengiz tecrübesiz.
Wilshere geldi mi reis