Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence emreyi biz alacağız eren tolga tarık mesut hoca seçsin beğensin.

feghouli incelmis gorunuyordu. hangisi dogru diyor bunlarin

Hakkımızda olumsuz haber çıkmayınca/yapılmayınca kuduruyorlar.

feghouli bencede kilo vermiş gibiydi ve kamp dönemi geçircek kilo vermeye devam etcek yani 13 temmuzda hazırlık maçı var oynarsa görürüz...

Şu fotoğrafı gören, kendini muhabir sanan angutlar yapıştırıyor haberi.

640x360_120396ce-0dc5-4fd9-b0af-63a9aeec447c.jpg

Aslında olan

36148411_1071250889694339_1708681115838971904_n.jpg

Transferle ilgilinen bizde kimlerin olduğunu bilmiyorsun galiba.
Mustafa Cengiz pek ilgilenmiyor mesela okadar.

Kulüpte bir sürü kişi var transfer ile ilgilenen ve sorumlu olan kişiler arasında.

Commoli bence tamamen yanlış bir hamle ayrıca. Adam Türkiye'nin şartlarını bilmiyor. Bir iki transfer görüşmesi sona ile yaparak sportif direktörü olunmaz.

Bir fiko iki şimdi commoli.. karşı tarafın malını ilede övme huyuna kapılacaksın şükrü sende. Dünyada okadar çok daha iyi yönetilen kulüpler varken niye bu batmış rezil kulüplerin elemanlarını yüceltme peşindesin anlam veremiyorum açıkçası.

Alışkanlık belki de

Cengiz transferleri yapmadığını ben de biliyorum ama Comolli veya başkasını tutarak o ve Terim transferleri yapsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sen şu anki durumdan memnun musun Fatih? Açık konuş.

Ayrica ben Comolliyi övmedim öyle birisi kulüpte aktif olsaydı yıllardır çektiğimiz transfer dengesizliği bir şekilde çözebiliriz diyorum. Nazifoğlu veya Tanman gibiler çok mu iyiydi?

Fikoya gelince adamın hakkını verdim. Adam son bir kaç sezon ülkede iyi işler yaptı transfer konusunda. Feyz alabiliriz. Biraz objektif olalım.

Cengiz transferleri yapmadığını ben de biliyorum ama Comolli veya başkasını tutarak o ve Terim transferleri yapsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sen şu anki durumdan memnun musun Fatih? Açık konuş.

Ayrica ben Comolliyi övmedim öyle birisi kulüpte aktif olsaydı yıllardır çektiğimiz transfer dengesizliği bir şekilde çözebiliriz diyorum. Nazifoğlu veya Tanman gibiler çok mu iyiydi?

Fikoya gelince adamın hakkını verdim. Adam son bir kaç sezon ülkede iyi işler yaptı transfer konusunda. Feyz alabiliriz. Biraz objektif olalım.
Fiko konusuna artık değinmek istemiyorum. şans eseri veya hile yoluyla transfer işlerini pek örnek almak istemiyorum.

Şu anki transfer konusunda ki zorluklar ffp ile ilgili olduğunu düşündüğüm gibi henüz transfer döneminin bitmesine iki aya yakın zamanınız mevcut.

Ffp durumu ile commoni değil kralı gelse eli kolu bağlı olur transfer işinde ve baya zorlanır

sene 2014 gsnin türk telekomla sözleşmesi bitmişti 2 yıl şl de üst üste çeyrek final ve 2.tur oynayan takıma forma sponsoru bulunamadı alooooo
fb keza göğsüne forma sponsoru bulamadı kaç yıl sadece gs değil elbette
bunların sebeblerinden bi çıkarım yapmadan boş beleş sıkmak için mal olmak lazım anca zaten ohal mohal bahane diye

emre ç olayı falanda ayrı hikaye adam free transferdi
sow gibi balon transferleri de örnek vericeksek demba ba yı emenikeyi falanda verelim 20 milyona satın alan takım aynı oyuncuları beleş gönderiyo adam gelmiş sow diyor yaa

Senin başkanin da yapsın o zaman balon transferleri seni tutan mı var? Adamlar kulüplerinin kasasina bonservis girdisi koyuyorlar mı, koyuyorlar, bitti gitti. Adamların yöneticileri sponsor bulamayınca ya camialarının önde gelenlerinin firmalarını sponsor yapıyorlar ya da kendi ortagı olduğu şirketleri. Senin baskanin da ayarlasin onlar gibi bir sponsor. Öyle inan edin demeyle olmuyor bu işler.

Başkanı şuan elestirmem ama icraat yapacak mecbur.eger yapamazsa gider çünkü sürekli şikayet etmek insanları bayar

Transfer dönemi bittikten sonra M. Cengizi daha iyi değerlendiririz ama kulübe transfer uzmanı getirerek Cengiz önemli işlerden birisini inanılmaz derecede kolaylaştırır. O kişi fatih terim ve yönetimle beraber kulübün maddi durumu ve fatih hocanın isteklerine göre plan yapar, transferler yapılır ve ona göre kadro kurulur. Hem kulüp rahatlamış olur hem taraftar olarak rahatlamış oluruz.

Böyle biri gelmezse iyi transferler yapılmayacak demiyoruz ama gelecek sezon üç kulvarda oynayacak olan bir takım için böyle bir kişinin kulüpte olması kulüp için bayağı faydalı olur. Fatih hoca her ne kadar müthiş mükemmel ve büyük bir hoca olsa da onun da göremediği şeyler vardır.

Benim anlamadığım şu var takımda para olmadığını herkes biliyor. Bu durumda istediğimiz transferleri yapmamızın da çok zor olduğu malum.

Ama işte iş konuşmaya geldiği zaman neden transfer olmadı diye mevcut yönetimimize sallıyoruz. Hani Mustafa Başkan Dursun gibi çapsız da değil burada bile hiçbiriniz inanmaz ihtimal vermezken o kendini Dursun 'un karşısına çıkardı Galatasaray Başkanlığı makamını zerre hak etmeyen bir herifin elinden kurtardı. Dursun 'un o kadar bıraktığı kapımıza kadar dayanan borçları ödedi bu kadar sorunun içinde birde şampiyon olduk yeniden şampiyonlar ligine dönüyoruz

Ama işte transfer yapmadı / yapamayacak diye Mustafa Başkan 'ı karalama operasyonu başlamış. Gerçekten bazen çok cahil davranıyoruz medyanın en büyük Galatasaray düşmanı olduğunu ne zaman unuttuk ? neden bu heriflerin Mustafa Başkan 'ı karalama kampanyasına destek oluyoruz ki ?

Yav akıl var mantık var transfer için Fatih Terim bile çıkıp söylemedi mi gerçekçi olun diye ? bir sürü kişinin yalan olduğunu söylemedi mi ? buna rağmen basında piyasa değeri 15 mil. € olan A.Musa , 20 mil. € olan Milik ve Juventus 'un bu saaten sonra takımdaki en ağır babası Chiellini 'yi yazıyorlar inatla sonra da tek tek bunu alamadılar bakın bunu da alamadılar diye yönetimi karalama peşine düşmüşler bizde hazırda bekliyoruz bunları ...

Yav adamın sırf bizi 2 defa Dursun 'dan kurtardığı için bile kredisi yok mu gözünüzde ? Şampiyon takımın başkanı olduğu için hiç mi kredisi yok ?

Haydi bizim Mustafa Başkan vizyonsuz da yapamıyor über vizyon abidesi Fikret Orman neden transfer yapamıyor ? Fenerlilerin kurtarıcı olarak gördüğü Ali Koç hani tüm yıldızları toplamıştı takıma ?

Ben Mustafa Başkan ve yönetiminin destekçisiyim bu satten sonra hiçbir şey yapmasalar bile en azından 1 sene kredisi var adamın gözümde . Biraz bir şeylerin farkına varalım kendimize gelelim eyy Galatasaraylılar ....

Yav biz ne zaman stoper alacağız ne zaman 8 numara alacağız. Gidip stoper diye denayeri 8 numara diye ndiayeyi getirirlerse harbi pis söverim

Maicon'u agir bulup Glik'i istemek neyin kafasi.

Glik'i kstemiyoruzdur, hepimiz Fatih Terim'in nasil bir stoperi istedigini biliyor.

Cocu: "Comolli ile beraber bu takımın neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Ama ben şu anda burada olmayanları çok düşünmüyorum. Elimizdeki oyunculara odaklanmış durumdayım. Kulübümüzün sınırları var, bu sınırlar çerçevesinde doğru oyuncuları aramıza katabilmek için çalışıyoruz."

böyle sportif direktörü Terim istemez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt