Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim tanidigim Marcel Brands, 29 yasindaki Vidayi buyuk para odemez. Genc potansiyeli yuksek oyuncu bulup, parlatip satan bir sportif direktor.

yarın burgerking ilen irtibata gececek midem arkadaşlar,mangalı bıraktık:cry:

Atalay Babacan,Recep Gül gibi isimler milli takımda değilmiş hoca almamış kampa,Ozan Kabak'ın ufak bir sakatlığı varmış 2. kampta olur iyi çalışırsa...bilgilendireyim sizi arkadaşlar...

Altyapıdan oyuncu bekleyeceksek artık Celil,Yunus,Ahmet,Doğan Can'a odaklanmalıyız

Marsilya Trezeguet'e talip olmuş,umarım iyi bir alternatif planımız vardır

Mustafa kapı büyük talihsizlik yaşamazsa A takım oyuncusu olur. Gelişimine bağlı olarakta tutamıyız Türkiye'de onu

Emre Çolak'ı nasıl korkmadan oynattıysa Celil Yüksel için aynısını bekliyorum hocadan....Yasin yerine de Yunus Akgün bir anda kadroya girebilir,Forvet Ahmet Sivri için çok iyi olsa da bizde forvette oynamak o kadar kolay değil diye düşünüyorum....Doğan Can ise Emre Akbaba gibi biri alınmazsa 10 numarada alternatif denenebilir kanatlarda da oynayabiliyor

Atalay iyi sezon gecirmedi ama Recepin kampa alinmasini bekliyordum

recepin 1 senesi var herseye ragmen a takım için.atalay fiziki açıdan bitik şu an.çok çalışmalı geleceğin en iyi ortasahalarından biri olarak görülürken neden bu haldeyim diye..

ozan katılır kampa iyileşince.zaten a takıma çıktı

Emre Çolak'ı nasıl korkmadan oynattıysa Celil Yüksel için aynısını bekliyorum hocadan....Yasin yerine de Yunus Akgün bir anda kadroya girebilir,Forvet Ahmet Sivri için çok iyi olsa da bizde forvette oynamak o kadar kolay değil diye düşünüyorum....Doğan Can ise Emre Akbaba gibi biri alınmazsa 10 numarada alternatif denenebilir kanatlarda da oynayabiliyor
Emre Çolaki aslında Rijkaard çıkartıp oynatti

Atalay iyi sezon gecirmedi ama Recepin kampa alinmasini bekliyordum
Recep Gül için duyduğum yorum fizik olarak iyi ama yetenek olarak çok düşük Yunus'un yarısı kadar bile yeteneği yok gibi şeyler duymuştum....aslında fiziği çok iyiyse 2000 doğumlu sol beke evirebilirdil bilemiyorum neden alınmadı

çekdar orhan kampa alınır diye bekliyodum.yeni gelip bu kadar iyi performans göstermesi sürprizdi çünkü.dogan can şansı kesinlikle hakediyo

Hayatımda paf maçlarını izleyip beğendiğim tek topçu Semih Kaya idi yav. :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt