Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
7 milyon imza parasi diyolar ama
Evet bonus parası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 milyon imza parasi diyolar ama
Evet.. Acik alanda Lukaku gibi hizli ve guclu santraforlar karsisinda zaafiyet gosterdigini gorduk.. Benzer durum Maicon'da da var.. Tabii ki Miranda nin bir kalitesi var ama bize daha hizli, cabuk stoper lazim.Karşısındaki adam Lukaku olduğu için olabilir mi?![]()
Emre Çolaki aslında Rijkaard çıkartıp oynattiEmre Çolak'ı nasıl korkmadan oynattıysa Celil Yüksel için aynısını bekliyorum hocadan....Yasin yerine de Yunus Akgün bir anda kadroya girebilir,Forvet Ahmet Sivri için çok iyi olsa da bizde forvette oynamak o kadar kolay değil diye düşünüyorum....Doğan Can ise Emre Akbaba gibi biri alınmazsa 10 numarada alternatif denenebilir kanatlarda da oynayabiliyor
Recep Gül için duyduğum yorum fizik olarak iyi ama yetenek olarak çok düşük Yunus'un yarısı kadar bile yeteneği yok gibi şeyler duymuştum....aslında fiziği çok iyiyse 2000 doğumlu sol beke evirebilirdil bilemiyorum neden alınmadıAtalay iyi sezon gecirmedi ama Recepin kampa alinmasini bekliyordum
sonuçta Fatih hocayla sınıf atladı her maç 11 şansı bulduEmre Çolaki aslında Rijkaard çıkartıp oynatti