Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sergen Zeren
Bizim altyapıda uzun boylu topçu yok mu yav? Niye hep totosu yere yakın adamlar çıkıyor?
Bu gun isten gucten pek ugrayamadim fakat sag acik mevkisine Fatlinho gelmis. Sonunda bi scout transferi yaptik, ha? GSC ailemize H.O. diyorum :cimbom:
var metehan uzun mesela.umarım sözleşmesi uzatılır bu arada.ali yavuz cok uzun degil ama fizik olarak güçlü.abdulsamed falan uzun lakin bizim stoperler genelde zayıf.sefa özdemir kalıplı biraz.@Sergen Zeren
Bizim altyapıda uzun boylu topçu yok mu yav? Niye hep totosu yere yakın adamlar çıkıyor?
idk Serg
su herifi 11e nasil sokabiliriz onu konusalim
AsSA
Treze geldi mi?
Taktin bana hafatlinho mu

As
Almayacağız gibi
Dengeler maalesef.Alış satış dengesi oluşturmak zorundaymışız setılmınt egrımınt şeysi için.Dünya yıldızı adayımızı almama sebebimiz ne ola ki.
6 milyonumuz mu yok
Aga takımda stopere benzer sadece 2 kişi var.Takimda 8 numara yokken bu kadar Trezeguet endeksli olmamak gerek. Ayrıca takımda sadece 3 stoper var.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmeti findik fistikta olsa sayayım dedim renkdas.Aga takımda stopere benzer sadece 2 kişi var.