Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökay Güneyi kadroda görmek isterim tbh

Bu gun isten gucten pek ugrayamadim fakat sag acik mevkisine Fatlinho gelmis. Sonunda bi scout transferi yaptik, ha? GSC ailemize H.O. diyorum :cimbom:

Transferi erken yapmak takım atmosferini yaşatmak çok önemli son güne kadar yine bekleyeceğiz anlaşılan ...

Emre Akbaba için genç oyunculardan mı vereceğiz acaba,Tolga ve Eren dışında takasta kullanılacak oyuncu yok zaten

@Sergen Zeren

Bizim altyapıda uzun boylu topçu yok mu yav? Niye hep totosu yere yakın adamlar çıkıyor?
var metehan uzun mesela.umarım sözleşmesi uzatılır bu arada.ali yavuz cok uzun degil ama fizik olarak güçlü.abdulsamed falan uzun lakin bizim stoperler genelde zayıf.sefa özdemir kalıplı biraz.

idk Serg

su herifi 11e nasil sokabiliriz onu konusalim

gelecegin ortasahası olarak görülen gökayı 1,5-2 senedir stoperde oynatıyo psikomanyak hocalar altyapıda.ama bu sayede defansif oyunu fazlası ile öğrendiğini ve cok iyi oynadıgını düşünüyorum gökay güneyin.sezon içerisinde a takıma alıancaktır tekrardan

hafta başında büyük annesi ve amcasını yitirmiş muslera galiba.maça ondan adapte olamaması normal

WATAN HAYINLERI düzgün topçu bulsaydı şimdi trazageyle uğraşmazdık

İsmail/Boran/Berk

Mariano/Linnes
Maicon/Ahmet Ç
Serdar/Abdussamed
Carole

Fernando/Donk
Selçuk/Celil

Sinan/Yunus
Feghouli/Muğdat
Rodrigues/Doğan

Gomis/Eren/Ahmet S

Kamp kadromuz böyle gibi. Altyapımızdan Sefa veya Soner gibi iki ümit veren sol bek varken kimsenin götürülmemesi garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt