Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine söylüyorum bu takımın as kadrosuna sağlam 1 stoper ve 8 numara alınmazsa şampiyonluk falan hayal. Clyi hiç söylemiyorum 4lük sezonla aynı oluruz

bana pizza alırsanız avatarımı murhan yaparım

İsmail/Boran/Berk

Mariano/Linnes
Maicon/Ahmet Ç
Serdar/Abdussamed
Carole

Fernando/Donk
Selçuk/Celil

Sinan/Yunus
Feghouli/Muğdat
Rodrigues/Doğan

Gomis/Eren/Ahmet S

Kamp kadromuz böyle gibi. Altyapımızdan Sefa veya Soner gibi iki ümit veren sol bek varken kimsenin götürülmemesi garip.

Demekki suan icin veremiyorlarmis :asd:

Ulan aklıma geçen seneki bonservislere verdiğimiz paralar geldikçe hala sövüyorum dursuna. O paralara ne kadro kurulurdu be. O kadar boşta topçular vardı gittiler ona buna bonservis bayıldılar

Ulan aklıma geçen seneki bonservislere verdiğimiz paralar geldikçe hala sövüyorum dursuna. O paralara ne kadro kurulurdu be. O kadar boşta topçular vardı gittiler ona buna bonservis bayıldılar

Gece sinirlenmeyelim koyim dursun’a

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ante rebic cöp gibi takimda oynuyor, nasil aklini celemiyoruz anlamiyorum!

532

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz önceki gün basın toplantısında Trezeguet ismini birinci ağızdan doğrulamıştı. Kasımpaşa ile görüştüklerini açıklayan Cengiz, "Beklentimiz takas ve kiralık formülü" demekle yetinmişti.

İşte SABAH Spor farkıyla Trezeguet transferindeki son durum:

1- Galatasaray'la 1.8 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşmaya varan Trezeguet, transferinin hemen bitmesi için tatilini yarıda kesip İstanbul'a geldi.
2- İnter ve Fiorentina'dan resmi teklifler alan Mısırlı oyuncu, "Hayır" yanıtını verdi. Kasımpaşa'da 875 bin Euro kazanan Trezeguet'ye İnter 1 milyon Euro önerdi.
3- Müslüman olan Trezeguet, İstanbul'da yaşamaktan çok mutlu ve Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek tercihini G.Saray'dan yana kullandı. Yakın çevresine "Transfer dönemi bitene kadar G.Saray'ı bekleyeceğim" diyen Trezeguet, 5.9 milyon Euro olan bonservisi için Kasımpaşa'dan indirim bekliyor.
4- Kampa götürülmeyen Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal, takas olarak önerilecek.
Kasımpaşa kulübü bu takasa yanaşmazsa son çare olarak bonservis bedelinin uzun vadeli taksitlerle ödenmesi teklif edilecek.

Ya başlarım trezegesine. Ulan şu dünyada başka topçu mu yok ya. Git garry gibi birini belçikadan hollandadan bul getir yedeğe. Haftalardır yatıyoruz kalkıyoruz trezege. Bizim kulübün şöyle 1 oyuncuya bağlanmasına ayar oluyor. Gidin ortasaha stoper alın para kalırsa sonra gidip trezege mi alıyorsunuz mrezege mi alıyosunuz ne alıyorsanız alın

Ya başlarım trezegesine. Ulan şu dünyada başka topçu mu yok ya. Git garry gibi birini belçikadan hollandadan bul getir yedeğe. Haftalardır yatıyoruz kalkıyoruz trezege. Bizim kulübün şöyle 1 oyuncuya bağlanmasına ayar oluyor. Gidin ortasaha stoper alın para kalırsa sonra gidip trezege mi alıyorsunuz mrezege mi alıyosunuz ne alıyorsanız alın

Gelse bile bahsedilen paraları bir anda vermeyiz rahat ol

2 kiralama + 3-4 opsiyon olur max

1531005606465.webp

Terim, oyuncuyu iyi tanıdığını söyleyip, yeniden görüşmek için Juninho ile sözleşti. Andrey'in şartları araştırılıyor.
1531005694140.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt