- 8 Temmuz 2015
- 36.026
- 71.053
- 3.893
Kralhandayı satıp bütçe oluşturmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga bjknin eli bizden daha rahat. Şuanda satıyorum dese elinden rahatlıkla çıkaracağı pepe quaresma vida var babelde gidiyor. Üstelik ffpleri kalktı. Fenerde ali koç ne yapar eder 3-4 tane iyi topçu alırSanki diğer takımların eksikleri yok
Takimda 8 numara yokken bu kadar Trezeguet endeksli olmamak gerek. Ayrıca takımda sadece 3 stoper var.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bana pizza alırsanız avatarımı murhan yaparım
İsmail/Boran/Berk
Mariano/Linnes
Maicon/Ahmet Ç
Serdar/Abdussamed
Carole
Fernando/Donk
Selçuk/Celil
Sinan/Yunus
Feghouli/Muğdat
Rodrigues/Doğan
Gomis/Eren/Ahmet S
Kamp kadromuz böyle gibi. Altyapımızdan Sefa veya Soner gibi iki ümit veren sol bek varken kimsenin götürülmemesi garip.

sen yaparsan ben de tekrar değiştiririm sonra tekrar murhan yaparım xDBen yapmak istersem yaparım zaten sana mı soracaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen yaparsan ben de tekrar değiştiririm sonra tekrar murhan yaparım xD
Ulan aklıma geçen seneki bonservislere verdiğimiz paralar geldikçe hala sövüyorum dursuna. O paralara ne kadro kurulurdu be. O kadar boşta topçular vardı gittiler ona buna bonservis bayıldılar
komiklik olsun diye söylemedim ki,murhan yeni soyadı için gsc mahkemesine basvuruda bulundu mu?Hehehehe çok komik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya başlarım trezegesine. Ulan şu dünyada başka topçu mu yok ya. Git garry gibi birini belçikadan hollandadan bul getir yedeğe. Haftalardır yatıyoruz kalkıyoruz trezege. Bizim kulübün şöyle 1 oyuncuya bağlanmasına ayar oluyor. Gidin ortasaha stoper alın para kalırsa sonra gidip trezege mi alıyorsunuz mrezege mi alıyosunuz ne alıyorsanız alın