Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dhwt7YFXUAAYXdZ.jpg

Vallahi ben attiklari gol sayisinin nihai amac olmamasi gerektigi kanisindayim

Imparator'un begendigimiz oyununu oynatmasi icin baska tip santrafora ihtiyac var, Gomis'in bu oyuna engel oldugunu dusunuyorum

Hazir boyle guzel verim almisken yasi da gelmisken satilmasi taraftariyim

Olay gol atmak olsaydi Qral en iyi forvet olurdu keza

Belhanda ile Feghouli'nin düşük gol sayısının Gomis ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Zaten rezalet oynadıklarında bile en az 3-4 net pozisyona girip abuk sabuk vuruyorlar topa.

Takımın net bir santraforu olmalı, Gomis 20'den aşağı atmaz ligde yaştan bağımsız.

Gomis konusunda fikrim seninle aynı. Ve ben inatla bir pivot alıp Gomisi yollarız diye düşünüyorum

Valla ben hic oyle 10m falan degil 7m'ye satilabilecegini dusunuyorum Gomis'in

Zaten ismi gecen bazi santraforlar: Kalinic, Seferovic, Sorloth, Hernandez vs. hepsi solak hedef adamlar. Hocam oyunu rakip sahaya yikacak

Norveçten topçu bakıyorsak o ligde oynayan Afrikalılar olmalı. Osmanlı Badou'yu ordan aldı mesela.

Belhanda ile Feghouli'nin düşük gol sayısının Gomis ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Zaten rezalet oynadıklarında bile en az 3-4 net pozisyona girip abuk sabuk vuruyorlar topa.

Takımın net bir santraforu olmalı, Gomis 20'den aşağı atmaz ligde yaştan bağımsız.

Ben onlar o yuzden az gol atti demek istemedim

Oyunu rakip sahaya yikamamizin iki sebebi var bence: pas istasyonu bir santraforumuz olmamasi ve akilli oyunu acacak, dagitacak, top tutacak, oyun gorusu ust duzey bir orta sahamiz olmamasi

O yuzden deplasmanda gol atsak bile kanser oluyorduk, ustunlugu hemen veriyorduk

Hoca bunu Gomis'i yollayip yerine oyununa uyan santrafor getirerek ve dogru orta sahayi alarak basaracaktir diye umuyorum

o 18lik forveti alıp kiraya veririz muhtemelen. Hoca dün bundan bahsediyordu iyi bir akademi kuracaz diye. A takım için mümkünatı yok daha Trezeguet,Ndiaye,Denayer gelecek

Valla ben hic oyle 10m falan degil 7m'ye satilabilecegini dusunuyorum Gomis'in

Zaten ismi gecen bazi santraforlar: Kalinic, Seferovic, Sorloth, Hernandez vs. hepsi solak hedef adamlar. Hocam oyunu rakip sahaya yikacak
Kesinlike. En son Drogba vardı. Ondan sonra pivot göremedi gözümüz. Seferovic bu sezon için risk olur ama Kalinic e tavım. Onyekuru ya rahat 6-7 asisti var gelirse

Kesinlike. En son Drogba vardı. Ondan sonra pivot göremedi gözümüz. Seferovic bu sezon için risk olur ama Kalinic e tavım. Onyekuru ya rahat 6-7 asisti var gelirse

Kalinic veya Milik hayal gibi olur. Ben aslinda Sorloth'u cok istiyorum. Cok klas futbolcu, tam aradigimiz adam, opsiyon bile koydurabiliriz ve maliyeti ciddi dusuk olur.

Seferovic ve Hernandez daha riskli tabii.

Ben onlar o yuzden az gol atti demek istemedim

Oyunu rakip sahaya yikamamizin iki sebebi var bence: pas istasyonu bir santraforumuz olmamasi ve akilli oyunu acacak, dagitacak, top tutacak, oyun gorusu ust duzey bir orta sahamiz olmamasi

O yuzden deplasmanda gol atsak bile kanser oluyorduk, ustunlugu hemen veriyorduk

Hoca bunu Gomis'i yollayip yerine oyununa uyan santrafor getirerek ve dogru orta sahayi alarak basaracaktir diye umuyorum

Baskı kuramamızın sebebi net orta sahaydı. Belhanda ile Badou ne pas verebiliyor, ne oyunu açabiliyor, ne top saklayabiliyor vs. kaos futbolu bam güm. Rakip yardır yardır geliyordu orta sahadan.

Çözüm: Kendini kanıtlamış adam akıllı orta saha topçusu.

KAP aciklamasi gelmedi diye antrenmani da paylasmadik herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt