- 6 Eylül 2014
- 95.395
- 65.904
- 4.608
caglar akbabayi almisiz. emre kaplan yazdi. emre akbabada gelsin. akbaba ciftligi kuralim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasi genc ama Ben bu cocugun kaleciligini begenmiyorum.Çağlar Şahin Akbaba yalanlandı GSTV de.
18 yasinda A takim icindir. Herkes bizim bebeler gibi tirt mibu ismi geçen norveçliler altyapı transferi olcak heralde..
Ben günay ı çok beğeniyorum olsa ses etmem zaten bonservis derdi de yokYasi genc ama Ben bu cocugun kaleciligini begenmiyorum.
Super Lig de cok daha iyi kaleciler var.
Ertac, Fatih, Gunay gibi..
Botheimi nasil oynatacagiz yabanci siniri varken
Ya altyapiya geliyordur, ya kiralik gonderilir, ya da ciddi begenilmistir ve Gomis gonderilecek, santraforda Botheim - Onyekuru - A.Sivri - Mugdat ile idare edilecektir
Ya altyapiya geliyordur, ya kiralik gonderilir, ya da ciddi begenilmistir ve Gomis gonderilecek, santraforda Botheim - Onyekuru - A.Sivri - Mugdat ile idare edilecektir
Bu dörtlü toplam 29 gole ulaşamaz gibi.
Fatih terim gerekirse muslerayı yollar ama as forvet transferi yapar o kadar sağlamcıdır forvet bölgesindeYa altyapiya geliyordur, ya kiralik gonderilir, ya da ciddi begenilmistir ve Gomis gonderilecek, santraforda Botheim - Onyekuru - A.Sivri - Mugdat ile idare edilecektir
Hea soylemeyi unuttum ya da haber yalandir