Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar akbabayi almisiz. emre kaplan yazdi. emre akbabada gelsin. akbaba ciftligi kuralim

Garry - Gomis satilacak galiba

Trezeguet - Solak uzun boylu ayagi temiz forvet paketi yapilir yerlerine

Artan nakitle de yerli operasyonu gerceklestirilir

"Galatasaray ve Birmingham, Arsenal'in 20 yaşındaki Polonya'lı stoperi Krystian Bielik ile ilgileniyor." Dean on Twitter

Inanmayin beyler

Onyekuru transferi ve hoca'nin aciklamalardan sonra herkes birseyler sallamaya basladi

Ya tutarsa hesabi ama tutturan olmadi simdiye kadar

(2) Kale: Muslera, Caglar
(6) Defans: Mariano, Linnes, Nagatomo, Maicon, Denayer, Serdar
(6) Orta Saha: Belhanda, Donk, Fernando, Transfer, Selcuk, Emre A.
(6) Hucum: Feghouli, Onyekuru, Trezeguet, Transfer, Sinan, Mugdat

Toplam 14 yabancili CL kadrosu h.o, altyapi topcularini yazmadim CL kadrosu oldugundan

Homegrown kuralina takilmiyodur umarim

Botheimi nasil oynatacagiz yabanci siniri varken

Kontenjan 18 yaşındaki forvet Botheim için harcanmaz alt yapıya gelir muhtemelen.

Basında çıkan haberlere inanmayın. Fatih Terim geldiğinden beri basın hangi transferi bildi ki şimdi taa Norveç 'teki genç oyuncunun transferini bilsin ?

Hoca daha iyi bilir ama Norveç’te uzun zamandır kaliteli adam çıkmıyor. En son çıkanda John Carew’dir.(Başka varsa ben bilmiyorum.)Polonya,Hırvatistan vs pazarı varken.

Bothemi al ver Hollanda ligine kiraya

Ya altyapiya geliyordur, ya kiralik gonderilir, ya da ciddi begenilmistir ve Gomis gonderilecek, santraforda Botheim - Onyekuru - A.Sivri - Mugdat ile idare edilecektir

Öyle riske girmez bence hoca. Altyapi icin de gelecegini sanmam acikcasi A takim ile maclara cikiyor.

Aslinda alip kiralamamiz mantikli olur. Ama kolpa haber de olabilir.

Bu dörtlü toplam 29 gole ulaşamaz gibi.

Vallahi ben attiklari gol sayisinin nihai amac olmamasi gerektigi kanisindayim

Imparator'un begendigimiz oyununu oynatmasi icin baska tip santrafora ihtiyac var, Gomis'in bu oyuna engel oldugunu dusunuyorum

Hazir boyle guzel verim almisken yasi da gelmisken satilmasi taraftariyim

Olay gol atmak olsaydi Qral en iyi forvet olurdu keza

Ya altyapiya geliyordur, ya kiralik gonderilir, ya da ciddi begenilmistir ve Gomis gonderilecek, santraforda Botheim - Onyekuru - A.Sivri - Mugdat ile idare edilecektir

Hea soylemeyi unuttum ya da haber yalandir
Fatih terim gerekirse muslerayı yollar ama as forvet transferi yapar o kadar sağlamcıdır forvet bölgesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt